USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Siverek Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Enver Akçiçek, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Enver Akçiçek, basın camiasıyla buluştu. Bu buluşma neler getirecek? Hangi konular ele alındı?

Siverek Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Enver Akçiçek, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi
31-07-2024 12:03
ŞANLIURFA

Basın Mensuplarına Teşekkür

Siverek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Enver Akçiçek, Siverek'in basın camiasıyla bir araya geldi. Toplantıya, gazetemizin Genel Yayın Müdürü Feyzi Donan ve usta gazeteci Şükrü Dolaş da katıldı. Akçiçek, "Siverek Basınımızın güzide bireylerinin her birinin bizde yeri ayrı. Kendilerini davetimize icabet ettiklerinden dolayı memnuniyetlerimi ifade ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum," dedi.

Basının Önemi ve Rolü

Müdür Akçiçek, kentte mağduriyet yaşayan ve geçim sıkıntısı çeken ailelere yardım ulaşımında basının önemli bir rol oynadığını vurguladı. "Basın, sahada aktif olarak bulunarak mağdur ailelerin sesini duyuruyor ve bize iletilen talepleri hızla değerlendirme fırsatı sunuyor," şeklinde konuştu.

Yardımların Ulaşımı

Vakıf olarak geçim sıkıntısı yaşayan ve yardıma muhtaç ailelere gerek kırsalda, gerekse merkez mahallelerde en iyi şekilde ulaşmaya çalıştıklarını belirten Akçiçek, "Vatandaşlarımızın talep ve isteklerine cevap veriyoruz. Devletimizin desteğiyle maddi yardımlar sağlıyoruz," dedi.

Gazeteci Şükrü Dolaş'ın Açıklamaları

Gazeteci Şükrü Dolaş, "Siverek'te geçmişten günümüze birçok kaymakam ve belediye başkanıyla çalıştım. Vatandaşın mağduriyet yaşamaması adına elimizden gelen tüm çabaları seferber ettik," dedi. Dolaş, birçok mağdur aileye bireysel ve vakıf aracılığıyla yardımda bulunduklarını belirtti.

Yardımseverlik ve Gönüllülük

Dolaş, "Bu iş gönül işi, gönülden yapmak daha hayırlıdır. Veren el, alan elden üstündür. Yardımsever vatandaşlarımızın duyarlılığı ve iyi idarecilerin varlığı bizi bu işe sevk etti. Bugüne kadar alnımızın akıyla devam ettiriyoruz," ifadelerini kullandı.

Gelecek Planları

Toplantının sonunda, Akçiçek ve basın mensupları, gelecekte yapılacak yardım projeleri ve iş birliği fırsatlarını değerlendirdi. Bu tür buluşmaların, hem basın camiası hem de vakıf için önemli olduğu vurgulandı.

"Siverek Basınımızın güzide bireylerinin her birinin bizde yeri ayrı." "Bu iş gönül işi, gönülden yapmak daha hayırlıdır."dedi.  Haber Zafer AĞIRMATLI

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
13.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ