USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Siverek’te 19 Eylül Gaziler Günü Unutulmadı

Gaziler Günü'nde Siverek'te nasıl bir program düzenlendi? Siverek Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ersin Bucak, gazilere ve ailelerine ne mesaj verdi?

Siverek’te 19 Eylül Gaziler Günü Unutulmadı
20-09-2024 10:50
ŞANLIURFA

Gaziler Günü Programına Yoğun Katılım

Siverek Kaymakamlığı tarafından organize edilen 19 Eylül Gaziler Günü programı, ilçede büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Programa, gaziler ve aileleri başta olmak üzere, Siverek Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ersin Bucak da katıldı. Bu anlamlı günde, vatan için canını siper eden gazilerimize olan minnet duyguları bir kez daha dile getirildi.

Ahmet Ersin Bucak’tan Anlamlı Mesajlar

Programda konuşma yapan Siverek Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ersin Bucak, Gaziler Günü'nü kutlayarak gazilere ve ailelerine olan şükranlarını sundu. Bucak, "Vatan için canını siper eden bu aziz gazilerimizin yanında olmak bizler için büyük bir onurdur. Onların gününü kutluyor, sağlık ve sıhhat diliyorum." dedi.

Gazilere Verilen Değerin Altı Çizildi

Bucak, gazilerin vatan savunmasındaki rollerine dikkat çekerek, onların fedakarlıklarının unutulmaması gerektiğini vurguladı. Siverek’te düzenlenen bu özel programda, gazilere olan saygı ve minnet bir kez daha dile getirildi. Gazilerin her zaman yanlarında olduklarını belirten Bucak, onları ve ailelerini yalnız bırakmayacaklarını ifade etti.

Gaziler ve Aileleriyle Birlikte Kutlama

Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen programda gaziler ve aileleri, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Siverek Kaymakamlığı tarafından organize edilen bu etkinlik, gazilerin ve ailelerinin bir araya gelerek bu özel günü coşkuyla kutlamalarını sağladı.

Gazilere Sağlık ve Mutluluk Dilekleri

Ahmet Ersin Bucak, konuşmasının sonunda tüm gazilere sağlık ve mutluluk dileklerinde bulunarak, "Sizlerin fedakarlıkları sayesinde bu topraklarda huzur ve güven içinde yaşıyoruz. Her birinize en içten duygularla teşekkür ediyorum." dedi. Gazilerin bu anlamlı gününde onlarla birlikte olmak Bucak ve katılımcılar için büyük bir onur kaynağı oldu.

Siverek’te Gazilere Olan Minnet Devam Ediyor

Gaziler Günü dolayısıyla yapılan bu organizasyon, Siverek halkının ve yöneticilerinin gazilere olan minnet ve şükran duygularını bir kez daha gösterdi. Vatanı korumak için mücadele eden gaziler, bu özel günlerinde saygı ve sevgiyle anıldı. Haber mahmudnedim GOZELEK

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ