USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Siverek Terziler Esnaf ve Sanatkârlar Odasından Bayram Öncesi Farkındalık Çabası

Siverek Terziler Esnaf ve Sanatkârlar Odasından  Bayram Öncesi Farkındalık Çabası
01-08-2019 19:32

Oda başkanlığı ilçeye astığı afişlerle vatandaşlara Bayram alışverişlerini küçük esnaflardan yapma çağırısında bulundu

Siverek ilçesinde faaliyet gösteren ilçenin saygın meslek odalarından biri olan Siverek terziler esnaf ve sanatkârlar odası başkanlığı kurban bayramına sayılı günler kala ilçenin dört bir yanına astığı afişlerle vatandaşların Bayram alışverişlerini, küçük esnaflardan yapmaları çağırısında bulundu.

Siverek terziler esnaf ve sanatkârlar odası Başkanı Mehmet Hanifi Ay, esnafların ekonomik zorluklar içinde bulunduğuna dikkat çekerek şunları kaydetti” Bilindiği gibi her yıl binlerce Siverekli tarım işçisi olarak çalışmak amacıyla aylar öncesinden ilçeden ayrılıyor.

Genelde küçük esnaftan alışverişini yapan bu kesimin ilçe dışına çıkması ve ekonomimizde yaşanan durgunluğu da eklediğimizde esnaflarımız özellikle küçük esnaflarımız çok zor durumda olduğunu gördük siftah yapmadan akşam kepenk kapatan esnaflarımız var.

İlçenin dört bir yanına küçük esnaflardan alışveriş yapılması talebi olan afişler astık Kurban bayramı öncesi bu konuda Siverek’te farkındalık oluşturmak istedik tüm vatandaşlarımız süper marketler ve büyük mağazalar yerine alışverişlerini küçük esnaftan yapmalarını talep ettik inşallah çabamız bir işe yarar.” dedi.Haber Mehmet Fatih SERGİ

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ