USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Siverek’in Emektar Hocası Ahmet Bozkuş Son Bayram Namazı Kıldırdı

Siverek’te 44 yıldır müftülük din personeli olarak görev yapan Müezzin Ahmet Bozkuş 19 yıldır görev yaptığı Merkez Karakeçi camiinde cemaatiyle bayram namazı kıldırarak meslek hayatının son bayram namazını kıldırdı.

Siverek’in Emektar Hocası Ahmet Bozkuş Son  Bayram Namazı Kıldırdı
01-07-2023 20:51

Karakeçi cami müezzini Ahmet Bozkuş gazetemiz haber muhabirine yaptığı açıklamalarında;

“Bugün 2023 kurban bayramını idrak etmenin gururu ve onurunu yaşamaktayız. Rabim tüm İslâm âleminin Kurban bayramını hayırlara vesile kılsın Devletimize milletimize ve tüm insanlığa zeval vermesin. 44 yıldır müftülük din görevlisi olarak görev yapmaktayım Siverek’te çeşitli camilerde hizmetim olmuştur.
Hizmetim boyunca cami cemaatimle her türlü istişarelerde bulunarak kendilerine yardımcı olmuşumdur. Zaman zaman insanlık hali hata yapmış olabilirim kendilerinden haklarını helal edip bende onlara haklarımı helal ediyorum. Her işin bir sonu olduğunu bu işinde benim için hayırlı uğurlu ve alnımın akıyla sonu geldiğini düşünüyorum. Bu vesileyle, Memleketimi Siverek’i çok seviyorum.

Herkesi bundan sonraki yaşamımda tüm insanlığa dini yönden ne işi olursa yanlarında olduğumu belirterek gece gündüz beni arayabilirler. Son olarak beni yetiştiren Anne ve babamı her yönden destek veren fedakâr eşime din görevli hocalarıma ve mensubu bulunduğum MİL-DİYANET-SEN sendikasına üye arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” Dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ