USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SİVEREKLİ MİNİKLER “AY LAV YU” DİYEBİLECEK

SİVEREKLİ MİNİKLER “AY LAV YU” DİYEBİLECEK
07-12-2022 17:32

ALKIM Anaokulu; İstanbul Kadıköy Belediyesi Koşuyolu Gönüllüevi ve KAE Preschools işbirliği ile Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde anaokullarına devam eden çocuklar için geliştirdiği İngilizce dil eğitimi destek projesini hayata geçirdi.

Aralarında Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan Türkan Koyuncu Anaokulu, Gülabibey Anasınıfı, Mareşal Fevzi Çakmak Anasınıfı, Halit Gürpınar Anasınıfı ve ülke geneli bir çok anasınıfı müdür ve öğretmenleri projeye katılım sağladı. Proje kapsamından yararlanmak isteyen okulların talebinin değerlendirileceği belirtildi.

Yabancı dil eğitimi alamayan çocuklarımızı unutmadıklarını belirten KAE Preschools kurucusu ve proje yetkilisi Özgür Güloğlu, Kadıköy Belediyesi Koşuyolu Gönüllüevi Başkanı ve Alkım Anaokulu kurucu temsilcisi Arzu kılıç Dağbakan projeyle ilgili yaptıkları açıklamada şunları kaydettiler:

“ Edirne’den Kars’a kadar bir çok anaokuluna ulaştık ve eğitime gönül vermiş öğretmenlerimizle farkındalık yaratmak adına yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza attık. KAE Preschools, Alkım Anaokulu ve Kadıköy Belediyesi Koşuyolu Gönüllüevi olarak; Ülke geneli köy okulu öğrencilerine ve öğretmenlerine dünyaya açılan kapının anahtarını vereceğiz. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında hazırlamış olduğumuz programla okul öncesinde dil eğitimi konusunda öğretmenlere eğitim ve doküman desteği sağlayacağız. Projeye katılım sağlayan öğretmenlerimiz konuya hakim bir şekilde İngilizce dersini oyunlarla, şarkılarla ve interaktif dramalar eşliğinde öğrencilerine verecekler. Bu özel İngilizce anaokulu eğitimi, çok önemli bir bilinçle buluşarak çocukların farklı kültürleri tanımalarını sağlayacaktır

.

Ayrıca belli periyotlarda çevrimiçi toplantılar ve yıl içerisinde iki kez yüz yüze eğitimler yapılacaktır. Projede emeği geçen KAE Preschools yönetici ve öğretmenlerine, Gönüllüevleri Genel Merkezi Müdürü Sn. Engin Baran ve Sn. Özlem Sönmez’e, Koşuyolu Gönüllüevi geçmiş dönem başkanı Sn. Mine Özkul’a, destek veren herkese teşekkür ederiz.En büyük teşekkürü öğrencilerine daha faydalı olabilmek için öğrenmeye devam eden, kendini geliştirmek adına özel hayatından fedakarlık yapan okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimize etmek istiyoruz.İyi ki varsınız ve iyi ki öğretmen olmuşsunuz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ