USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SİVEREKLİ MUHABİR DAĞ’A BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ

SİVEREKLİ MUHABİR DAĞ’A BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ
17-01-2022 12:40

Tekirdağ’da düzenlenen basın ödülleri yarışmasına katılan İhlas Haber Ajansı’nın Siverekli muhabiri Halil Dağ, birincilik ödülü kazandı.

Tekirdağ Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği tarafından merhum gazeteci Şerif Baysalan adına 3 kategoride düzenlenen basın ödülleri yarışması sonuçlandı.

Haber fotoğrafı dalında Süleymanpaşa’da yaşam ve özel haber kategorilerinde düzenlenen yarışmaya Tekirdağ il genelinde çok sayıda gazeteci katıldı.

Jüri üyelerinin oylamasının ardından açıklanan sonuçlarda İhlas Haber Ajansı (İHA) Tekirdağ temsilcisi ve Siverekli muhabir Halil Dağ, ilk Tekirdağ’da görülen ve daha sonra tüm Marmara Denizine yayılan müsilaj fotoğrafıyla birincilik ödülü kazandı.

-AHDE VEFA ÖRNEĞİ

Yarışmada dereceye giren diğer gazetecilere de ödülleri takdim edilirken, İHA Muhabiri Dağ, ahde vefa örneği göstererek “Yarışmaya müsilaj fotoğrafı ile katıldım. Fotoğrafımız birincilik getirdi. Daha temiz bir dünya diyorum. Aldığım birincilik ödülünü eğitim hayatım boyunca büyük emekleri olan kıymeti öğretmenim Mustafa Karadağlı’ya armağan ediyorum.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ