USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SİVEREKLİ ÖĞRETMEN EĞİTİMİ MÜZİKLE SEVDİRİYOR

SİVEREKLİ ÖĞRETMEN EĞİTİMİ MÜZİKLE SEVDİRİYOR
28-09-2022 13:45

Şanlıurfa’’nın Siverek Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulunda sınıf öğretmeni olan Hüseyin Gökmen, okula yeni başlayan öğrencilere eğitimi sevdirmek sosyal ilişkilerini geliştirmek için öğrencileri boş zamanlarını müzik ve karagöz, Hacivat oyunuyla değerIendiriyor.

İlçe dışında ve ilçede çeşitli okullarda öğretmenlik yapan, müzikle iç içe olup sosyal bir öğretmen olan Gökmen ilçede ayrıca müzik guruplarıyla birlikte müziksel aktivitelerde bulunuyor.

Okul öğretmeni Hüseyin Gökmen ilköğretim haftası etkinliğinde Siverek Kent tiyatrosunun hazırladığı Hacivat karagöz oyunun ardından Okul Siverekli mahalli sanatçılarla okul bahçesinde etkinlik yapıp velilerin takdirini kazanırken öğrencelerde doyasıya eğlenmiş farklı bir ilköğretim haftası hazırlamıştı.

Çeşitli okullarda 27 yıldır öğretmenlik yapan Hüseyin Gökmen;” çocukların her zaman eğitimle iç içe olması sosyal ilişkilerinin geliştirilmesine katkı sunmak amacıyla, okulun bahçesinde çocuklara yönelik müzik, şiir ve tiyatro oyunu sahnelediklerini bu çalışmaların eğitim ve öğretim yılı boyunca ara ara yapılacağın” belirti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ