USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SİVEREKLİ ŞAİR VE YAZAR SEZAİ AKÇALI’DAN GAZETECİ ŞÜKRÜ DOLAŞ’A ZİYARET

SİVEREKLİ ŞAİR VE YAZAR SEZAİ AKÇALI’DAN  GAZETECİ ŞÜKRÜ DOLAŞ’A ZİYARET
05-02-2019 19:41

ŞAİR VE YAZAR AKÇALI GAZETECİYE İKİNCİ BASIMI YAPILAN İKİ KİTABINI ARMAĞAN ETTİ

Siverek’in yetiştirdiği genç Şair ve Yazarlar kuşağının temsilcilerinden olan bu güne kadar yazdığı iki şiir kitabı ve bir Romanı ile dikkatleri üzerine çeken Siverekli Şair Yazar Sezai Akçalı gazeteci yazar Şükrü Dolaş’ı ziyaret ederek ikinci baskıları yeni yapılan Şiir Kitabı” Bulutlara Merdiven” şiir kitabı ile ilk yazdığı ve ikinci baskısını yaptığı “Göz Bakır” romanını armağan ederek bir süre sohbet etti.

Ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunun belirten gazeteci Dolaş yaptığı açıklamada şunları kaydetti” Bilindiği gibi Siverek aydın kültürlü bir yapısıyla Türk ve Kürt edebiyat dünyasına birçok usta kalemi kazandırmış bir kettir. Son yıllarda ilçede kitap okuyan insan sayısı azalsa da bunun geçici bir durum olduğuna inanıyorum. Siverek sıradan bir ilçe olmadığı gibi bu kenttin yetiştirdiği kalemlerde sıradan değil değerli kardeşim yazar, Şair Sezai Akçalı’da güçlü kalemlerimizden biridir, inanıyorum ki güzel kalemiyle Türk edebiyat dünyasında hak ettiği yeri kısa sürede alacaktır.

Yeri gelmişken buradan Siverekli kalemlere bir çağırı yapmak istiyorum; Günlük olarak yayınlanan iki gazetemiz bulunuyor, Siverek ve dünyayla ilgili düşüncelerinizi, şiirlerinizi getirin bu gazetelerimizde yayınlayalım. Değerli Şair ve yazarımızın ziyareti ve iki kitabını imzalayıp armağan etmesi bana onur verdi tekrara kendisine başarılar diliyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ