USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Siverekli Sporcu Taekwondo da Üçüncü Oldu

Siverekli Sporcu Taekwondo da Üçüncü Oldu
16-03-2021 18:33

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Karacadağ Gençlik Kültür ve Spor Kulübü (KAGES) Türkiye Taekwondo Federasyonunun düzenlediği Türkiye Açık Taekwondo Turnuvasında üçüncülük elde etti.

Türkiye Taekwondo Federasyonunun İstanbul’da düzenlediği 8.uluslararası arası Turkish Open Taekwondo Şampiyonasında Gençler Kategorisinde 47 ülkeden 1560 sporcunun katıldığı Türkiye Açık Taekwondo Turnuvasında Karacadağ Gençlik Kültür ve Spor Kulübü sporcusu Yunus Emre Attar zorlu rakiplerini eleyerek üçüncü oldu.

Mustafa Gülpınar’ın başkanlığını yaptığı Karacadağ Gençlik Kültür ve Spor Kulübü (KAGES) birçok spor dalında çalışmalar yürüten yönetim ve sporcular katıldıkları turnuvalarda başarı sağlayarak Siverek’in tanıtılmasına katkı sunuyorlar.

Karacadağ Gençlik Kültür ve Spor Kulübü (KAGES) Başkanı Mustafa Gülpınar, Taekwondo Turnuvasında üçüncü olan Taekwondo sporcusu Yunus Emre Attar’ı tebrik ederek şunları kaydetti. ‘’İstanbul’da düzenlenen 47 ülkenin ve 1560 sporcu arasında spor kulübümüzün başarı sağlaması hem Siverek’imizin tanıtılması hem de gençlerimizin spordaki başarısını gözler önüne sermiştir. Gençlerimizi her anlamda destekleyerek onların başarılı olması için elimizden gelen tüm imkânları onlar için kullanıyoruz, şahsım adına turnuvada başarı sağlayarak kulübümüzün adına yarışan sporcu kardeşim ve Teknik Heyeti tebrik ederim’’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ