USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SİVEREKLİ ÜNLÜ ROMANCI ŞAİR RIFAT MERTOĞLU’NDA KİTAP BAĞIŞI ÇAĞIRISI

SİVEREKLİ ÜNLÜ ROMANCI ŞAİR RIFAT MERTOĞLU’NDA KİTAP BAĞIŞI ÇAĞIRISI
02-03-2022 19:16

Siverek’in yetiştirdiği değerlerden bir olan bu güne kadar yazdığı onlarca romanla, bölgesini ve insanını kalemiyle dünyaya tanıtan Romancı Şair Rıfat Mertoğlu

Bir süre önce ünlü yazarın doğduğu kırsal mahalle Kalınağaç (köy) ‘ünde yaşayan vatandaşlar tarından kurulan (Kalınağaç Köyü Eğitim Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği” Yaşadıkları bölgede çocukların eğitimine katkı sunmak amacıyla bir kütüphane kurma çalışmasına başladılar.

Ünlü yazar Mertoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar dostlarından kitap bağışından bulunmaları için bir çağırı yaptı.

Mertoğlu yaptığı bağış çağırısında şunları kaydetti” Kalınağaç (Darağun) köyü benim köyüm, doğduğum, çocukluğumun geçtiği, akrabalarımın yaşadığı köy. Yakın zamanda köyde bir dernek kuruldu ve çalışmalarına başladı. Bu sevindirici bir haber… Dernek köy okulu için Kitap Bağış Kampanyası başlatmış… Gücüm oranında kitap bağışı yapacağım. Müsait olan dostlarımdan da kampanyaya destek olmalarını rica ediyorum, Kitaplarınız köy çocuklarına IŞIK olsun. Selam ve sevgilerimle, dostça kalın” dedi.

Mertoğlu, sosyal medya hesabından derneğin bağış çağırısını da paylaştı.

DERNEK DUYURUSU

Merhaba arkadaşlar kalınağaç köyü eğitim yardımlaşma ve kalkındırma derneği olarak Kalınağaç Köyü İlköğretim Okulu için kitap toplama kampanyası başlamıştır (Kitaplar roman. Bilim. Sanat. Kitap bağışı yapmak isteyenler 05520088116 nolu telefondan ulaşabilirsiniz Siverek Şanlıurfa dışında olanlar bağış yapmak isteyenler gönderi masrafı dernek tarafından karşılanacaktır kampanyamıza desteklerinizi bekliyoruz Dernek Başkanı Serhat Devebakan

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ