USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Siverek’li Yazar Bayraktar’ın İki Darbe Bir Aşk Arası’ Adlı Romanı Çıktı

Siverek’li Yazar Bayraktar’ın İki Darbe  Bir Aşk Arası’ Adlı Romanı Çıktı
05-08-2019 20:20

Siverek’li eğitimci yazar Mehmet Emin Bayraktar’ın kaleme aldığı roman kitapçılarda yerini aldı.

Şanlıurfa Siverek doğumlu olan Rehber öğretmeni Mehmet Emin 1980 askeri darbesinde Siverek’te ve çevre köylerde yaşanan olayları bizzat o dönemin insanlarıyla konuşarak, olayları roman tadında okuyucuya aktarıyor. 80 darbesine ortam hazırlayan siyasi, ekonomik ve sosyolojik olayların arka planlarını ve kutuplaşmayı gözler önüne seriyor.

Müslümanların inanç kıyımından geçtiği 28 Şubat darbesi ve akabinde gelişen olaylarında anlatıldığı kitapta iki darbe ve bir aşkın anatomisi mercek altına alınıyor.

Akıcı bir dille yazılan ‘İki Darbe Bir Aşk Arası’ romanı Türkiye’nin yakın tarihini merak eden özelikle gençler için bir başucu kitabı olma özeliğini taşıyor. Kitabın birinci basımı geçtiğimiz günlerde yapılarak, internet ve kitapçılarda satışı satışa.

Mehmet Emin Bayraktar kimdir?

1976 yılında Siverek’te dünyaya gelen Bayraktar, ilk ve orta öğrenimini burada bitirdi. Yükseköğrenimini İstanbul Üniversitesinde tamamladı. Birçok yerel ve ulusal dergilerde yayınlanmış şiir ve yazıları bulunan yazar halen Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde çalışmaya devam ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ