USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SİVEREKLİ YAZARIN 3. KİTABI RAFLARDAKİ YERİNİ ALDI

SİVEREKLİ YAZARIN 3. KİTABI RAFLARDAKİ YERİNİ ALDI
18-12-2020 14:49

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaşayan yazar Mehmet Ali Vurmak’ın son kitabı Şeytanın Günü Kayıp Kentin Laneti raflardaki yerini aldı.

Daha önce Son Kıyamet Evdeki Mezar ve Kurtların Sessizliği isimli iki kitabı yayımlanan yazar Mehmet Ali Vurmak kitaplarında Halepçe katliamı ve korku gerilime yer vermişti.

Son kitabında da korku ve gerilime yer veren yazar, İzmir’den başlayan ve Van’ın Akdamar adasında son bulan polisiye türü kitabı Fa yayınları tarafından basıldı.

Daha önceki kitaplarında Halepçe katliamında yaşanan trajediyi anlatmaya çalışan Vurmak, ezilen insanların çaresizliği ve adım adım yok olmaya yüz tutmuş bir halkın dramını dile getirdi.

Şeytanın Günü Kayıp Kentin Laneti kitabını anlatan yazar Mehmet Ali Vurmak, “Bu roman tadında yayımlanan kitabımı diğer kitaplarımdan ayıran belirli bazı özellikler var. Daha önceki kitaplarım genellikle kırsalı ön plana çıkarırken bu son yayınımda ise daha çok şehir ortamında geçen bir konuyu ele aldım. Daha önce çıkan kitaplarım toplumsal olayları ele alırken bu son çıkan romanımda ise tamamen gerilim ve polisiye türüne yer verdim. Genellikle Siverekli yazarların genellikle aşk, dram ve şiir tarzında kitaplar çıkarırken sanıyorum ki bu türde yazan tek yazan benim.” dedi.

Okurlara tüm şair ve yazarların aynı oranda desteklenmesi tavsiyesinde bulunan Vurmak, yalnızca birkaç yazara odaklanmanın yanlış olduğunu söyledi.

Yazarın son kitabının yanı sıra diğer kitaplarına Hürriyet ve Akademi kırtasiye ile Bilgi Kitap Dünyasında temin edilebileceği belirtildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ