USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SİVEREK’TE BİR DEĞERİMİZİ DAHA KAYBETTİK

SİVEREK’TE BİR DEĞERİMİZİ DAHA KAYBETTİK
23-09-2020 12:05

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Sevilen ve sayılan ailelerinden olan Sivil-Der Fahri başkanı Koçali Aymaz’ın büyük oğlu Hacı Kemal Murat Aymaz Coronavirus hastalığından dolayı tedavi gördüğü Diyarbakır Dicle Üniversitesi hastanesinde yaşamını yitirdi.

Coronavirus testinin pozitif çıkması üzerine Siverek Devlet Hastanesine kaldırılan Aymaz, durumunun ağırlaşması üzerine Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesinde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı. Aymaz,birkaç gündür solunum yetmezliği nedeniyle yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veriyordu kendisine hayırseverler tarafından B Gurubu Negatif plazma kanı temin edilmişti,burada yapılan tüm müdahalelere rağmen gece saat 01.30 sıralarında hayatını kaybetti.

İHH İnsani Yardım Derneği Siverek Yetim Birimi sorumlusu olan Aymaz, ilçe genelinde başta yetimler olmak üzere, muhtaç ailelere yaptığı yardımlar, hayırseverliği, dürüstlüğü ve güzel ahlakı ile herkes tarafından sevilen bir şahsiyetti.

Siverek Gazeteleri Olarak tüm basın mensupları adına Murat Aymaz kardeşimize Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ