USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SİVEREK’TE ÇOCUKLARA YÖNELİK TİYATRO GÖSTERİMİ SUNULACAK

SİVEREK’TE ÇOCUKLARA YÖNELİK TİYATRO GÖSTERİMİ SUNULACAK
20-07-2020 13:22

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünce ilçemizde çocuklara yönelik 29/07/2020 Çarşamba günü saat 10:00 da “ALTIN KIZ” adlı tiyatro gösterimi yapılacaktır.

İlçe Halk Kütüphane Müdürlüğünün koordinatörlüğünde gerçekleşecek olan gösteri ücretsiz olup ayrıca çocuklara şapka dağıtımı da yapılacaktır. Salgın hastalıklarla mücadele kapsamında Siverek Kaymakamı Mustafa ÇİFTÇİLER’ tarafından gerekli önlemlerin alınması talimatları doğrultusunda sosyal mesafe kuralları çerçevesinde açık alanda oturum sağlanacaktır.

Tiyatro gösterisine tüm çocuklarımız ve gençlerimiz kurallara riayet ederek katılım yapabilirler. Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünce “Yürüyen Tiyatro Etkinliği” kapsamında ilçemizde gerçekleştirilecek olan “ALTIN KIZ” adlı tiyatronun çocuklarımıza tiyatroyu tanıtma ve sevdirme adına bir kazanım sağlayacağını belirten İlçe Halk Kütüphane Müdürü Mehmet Kasım Kanpak, bu tür etkinliklerin zamanla artarak devam etmesini ümit ettiğini belirtti. Ayrıcı Siverekli çocuklarımızın ücretsiz olarak gösterilecek bu tiyatroya katılımın yoğun olmasını beklediğini belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ