USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Siverek’te esnaflara dış ticaret eğitimi semineri verildi.

Siverek’te esnaflara dış ticaret eğitimi semineri verildi.
22-09-2022 18:26

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde Harran üniversitesi uygulamalı bilimler fakültesi ile ticaret ve sanayi odası, Siverek madeni eşya odası ortaklığında esnaflara dış ticaret eğitimi verildi.

Siverek Ticaret ve Sanayi odası toplantı salonunda gerçekleşen seminere Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Serdal Bucak,

Madeni Eşya Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hacı İnan, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda Siverek’li iş insanı katıldı.

Doç. Dr. Selminaz Adıgüzel, Doç. Dr. Abdulkadir Barut, Öğretim üyesi Hasan Bardakçı, Öğretim görevlisi Mücahit Çitil, Öğretim görevlisi Oğuzhan Özçelik, Öğretim görevlisi Mustafa Alpsülün, Öğretim görevlisi Hasan Celal Balıkçı,

araştırma görevlisi Furkan Demirtaş tarafından Uluslararası pazarlama, dış ticaret teşvikleri, dış ticaret ödeme ve teslim şekilleri, finansal okuryazarlık ve ihracat ve ithalat sertifikaları eğitimleri slayt gösterimleri eşliğinde anlatıldı.

Düzenlenen seminerin ardından Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Serdal Bucak ile Siverek Madeni Eşya ve Sanatkârlar Odası başkanı Hacı İnan’a katkılarından dolayı Harran Üniversitesi Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesi dekanı Mehmet Ragıp Görgün tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ