USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Siverek’te Genç Girişimcilerin Sayısı Artıyor

Siverek’te Genç Girişimcilerin Sayısı Artıyor
18-06-2019 18:18

Son günlerde Siverek’in kalkınması ve gelişmesine yönelik atılan adımlar Siverekli gençlere girişimcilik yolu açıyor. Siverekli iki genç girişimci Diyetisyen Rahime Eren ve Diyetisyen Mehmet Nezir Eren Kendi memleketinde bulunan eksikliği görerek yaptıkları girişimler sonucunda Siverek’te bir ilki ba şararak Fitform Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezini açarak vatandaşların hizmetine sundu.

Fitform Beslenme ve Diyet Merkezinde Zayıflama, kilo alma, sağlıklı ve dengeli beslenme, diyabet (şeker hastalığında ve insülin direncinde beslenme), gebe ve emziklilik döneminde beslenme, sindirim sistemi hastalıklarında beslenme, kalp damar sağlığını koruma çocukluk ve ergenlik çağında obezite, polisitik over sendromunda beslenme, konularında hizmet veriyorlar.

Çalışmalar kapsamında çok yakında teknolojik cihazlar eşliğinde bölgesel zayıflama konularında Siverek halkına hizmet vermeye başlanacak.

Merkezimizde yoğun hayat temposunda diyetisyene gidecek vakti olmayanlar veya bulunduğu bölgede diyetisyen hizmeti bulamayan kişilere yönelik online danışmanlık hizmeti verildiğini belirten Diyetisyen Rahime Eren şunları kaydetti.

vatandaşlarımızla İlk görüşmede profesyonel vücut analizi ölçüm cihazı ile ayrıntılı vücut ölçümünüzü gerçekleştiriyoruz. Sonuçları değerlendirip, izlenecek diyet uygulaması veya tedavi planı hakkında ayrıntılı olarak bilgilendiriyoruz.

Başvuruda üç ayı geçmemiş tahlil sonuçlarınız bizim için yeterli. Tahlil sonuçlarıyla birlikte özel diyetler oluşturuluyor, Haftalık olarak veya iki haftada bir diyetinizi değiştiriyoruz. İdeal kilonuza ulaşmaya çalışacağımız bu yolda sizlere destek oluyoruz.

Ön görüşmelerimiz ücretsizdir. Vatandaşlarımız Hürriyet Caddesi Emba iş merkezi Kat:5’te bulunan ofisimize gelerek detaylı bilgi alabilirler’’dedi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ