USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SİVEREK’TE İHTİYAÇ SAHİBİ 150 ÇOCUK SÜNNET ETTİRİLDİ

SİVEREK’TE İHTİYAÇ SAHİBİ 150 ÇOCUK SÜNNET ETTİRİLDİ
01-10-2022 13:27

Şanlıurfa’nın Siverek Kültür Bilim ve Sanat Derneği Kentte İhtiyaç sahibi 150 çocuk için sünnet düğünü yaptı

Siverek ilçesinde eğitim kültür ve yardımlaşma alanında faaliyet yürüten Siverek Kültür Bilim ve Sanat Derneği, geleneksel hale getirdiği

ihtiyaç çocukları sünnet ettirdi. Her yıl geleneksel olarak düzenlendiği bu yıl ikincisini yapılan sünnet düğünü kapsamında 150 ihtiyaç sahibi çocuk için tarihi gümrük hanında sünnet şöleni düzenledi.

Tarihi Gümrük hanında gerçekleşen Sünnet düğününe çok sayıda vatandaşlar katılarak Sünnet olan çocuklarla halay çekerek onların bu mutlu gününde yanlarında olup tebrik ettiler.

Siverek Kültür Bilim ve Sanat Derneği başkanı Halil Yoğunlu geleneksel hale getirdikleri ihtiyaç sahibi çocuklar için sünnet düğününün ikincisini düzenlemenin mutluluğunun yaşadığını belirerek şunları kaydetti”

ilkini geçen yıl düzenlediğimiz sünnet şöleninde 400 çocuğumuzu sünnet etmiştik. Bu yılda ikincisini düzenlediğimiz sünnet düğününde 150 ihtiyaç sahibi çocuğumuzu sünnet etmenin sevincini yaşıyoruz

emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz

çok güzel bir sünnet düğünü oldu ihtiyaç sahibi çocuklarımız vatandaşlarla halay çekerek erkekliğe ilk atımı atmanın sevincini yaşadılar”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ