USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Siverek’te İyilik Sensin Platformu Yardımlarını Sürdürüyor

Siverek’te İyilik Sensin Platformu Yardımlarını Sürdürüyor
24-03-2022 16:58

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir grup gönüllü tarafından kurulan ‘’İyilik Sensin’’ Platformu yardım çalışmaları sürdürüyor.

‘Bir İyilikte Sen Yap’ sloganıyla yola çıkan ‘İyilik Sensin Platformu’ hayırseverlerin destekleriyle, ihtiyaç sahibi ailelere yardım ederek gönüllere dokunuyor.

Bir grup gönüllü tarafından yürütülen yardım faaliyetleri kapsamında Siverek merkez, köy ve yakın ilçelerde yardım çalışmalarıyla hayırseverlerden destek platform dernek olma yolunda ilerliyor.

İlçe genelinde yardımlaşmanın imkânlar ölçüsünde yapıldığını aktaran İyilik Sensin Platformu Koordinatörü Mevlüt Bayraktar şunları kaydetti. ‘’Mübarek Ramazan ayına sayılı günler kala her zaman olduğu gibi yine ihtiyaç sahiplerine gıda kolileri dağıtımına hayırseverlerin destekleriyle hızlı bir şekilde başladıklarını söyledi.

-Ramazan ayı için destek bekliyoruz

Bu zor günlerde ihtiyaç sahibi ailelerin gıda malzemesi ve temel malzemeleri almakta zorlandığını belirten Bayraktar şunları kaydetti. ”Bilindiği üzere Ramazan ayına sayılı günler kaldı, bizde platform olarak elimizden geldiğince hayırseverlerin destekleriyle yetim ve öksüz çocukların bulunduğu aileler ile gerçekten çalışamayacak durumda bulunan ve çocuklarıyla yaşam mücadelesi veren insanlardır. Ramazan ayına insanların rahat ve kaygısız girebilmeleri için daha çok desteğe ihtiyacımız var, duyarlı hayırseverlerden bu anlamda destek bekliyoruz’’ diye konuştu.

-Dernek çatısı altında güçleneceğiz

Gönüllü olarak yürütülen yardım çalışmaların kısa süre içerisinde dernek çatısı altında daha çok gönüllere dokunmak için çalışmaların yapıldığını belirten Bayraktar, ‘’Gönüllülerden oluşan yardım Platformu’muzun daha hızlı ve sağlık bir şekilde yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için yine gönüllülerden oluşan üyelerle ‘’Siverek İyilik Sensin İnsani Yardım Derneği‘’ kurarak çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bizlerden desteğini esirgemeyen ismini sayamadığım tüm hayırseverlerimize gönülden teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ