USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SİVEREK’TE NANKÖRLÜĞÜN BÖYLESİ GÖRÜLMEMİŞ

SİVEREK’TE NANKÖRLÜĞÜN BÖYLESİ GÖRÜLMEMİŞ
18-02-2023 16:14

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde Çiftçilikle uğraşan ileri gelen ailelerin evinde, uzun yıllardır yardımcı olarak çalışan hırsızlık zanlısı,ev sahibinin şüphe üzerinde yerleştirdiği kameraya yakalandı.

Bahçelievler Mahallesi’nde bir evde yardımcı olarak çalışan M.T. evde bulunan çelik kasadan para çıkarırken ev sahibinin yerleştirdiği kameraya yakalanarak yakayı ele verdi.

Kasadan sürekli para eksildiğini fark eden ev sahibi, evine çelik kasayı görecek şekilde kameraya yerleştirdi.

Bir süre sonra kamera kayıtlarını inceleyen ev sahibi, yardımcı olarak aldığı M.T’nin farklı tarihlerde kasadan para çaldığını fark etti.

Ev sahibinin durumu polise bildirmesi üzerine gözaltına alınan M.T. işlemlerinin ardından sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.

Ev sahibi yaptığı açıklamalarında benim yanımda uzun yıllardır annesinden tutun kızına kadar evimde yardımcı olarak kalıyorlardı.Tüm ev işlerimi ,Pazar alışverişlerimi misafirlerimin ağırlamasına kadar hepsini M.T.bayana yaptırıyordum.Kendisinin her ihtiyacını karşılayıp maddi manevi hep destekte bulunuyordum.Çiftçilikle uğraştığımız için sürekli para nakit akışımız olduğundan dolayı evimde çelik kasa içerisinde para ve mücevharatımı muhafaza ediyordum son zamanlarda bankaya veya şahıslara verdiğim para demetlerinde sürekli eksik çıktıklarını bana karşı taraf söylüyordu. Oysaki ben bu durumdan rahatsızlık duymaya başladım aklıma bir şüphe girdi,derhal evime kasanın görülebileceği bir yere gizli kamera koymaya karar verdim koymuş olduğum kamera evimin içindeki nankörlüğün böylesine ekmek verdiğim M.T.bayanı yakalayarak derin bir nefes aldım.Artık bunu herkesin bilmesini isteyip önce emniyetten randevu alıp gerekli kamera kayıtlarını göstererek şikayette bulundum .Bu şikayetime binayen polis ekipleri tarafında alına şüpheli M.T.bayan emyetteki ifadesinin ardından adliye sevk edilerek savcılık tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu ve buna benzer şahısların ekmek yediği bir eve yapmış olduğu ihanetliği ve nankörlüğü böylesi görmedim şimdi adalet cezasını versin diyorum rabim bir daha böyle zalim ve nankör kişilere bizi karşılaştırmasın dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ