USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Siverek’te Şehit Acısı Engellileri Engelledi

Siverek’te Şehit Acısı Engellileri Engelledi
18-05-2023 12:51

Her yıl 10 Mayıs ile 16 Mayıs günleri arasında düzenlenen engelliler haftası etkinliği Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde buruk kutlandı.

Engelliler haftası dolayısıyla düzenlenecek etkinliğe Şırnak’tan gelen şehit haberleri nedeniyle etkinliğin eğlence bölümü yapılmadı. Siverek Engelliler Kalkınma Derneği ve Concern Worldvide Sivil Toplum Kuruluşu tarafından organize edilen siverekli engellilerin yanısıra ilçede yaşayan Suriyeli engelli vatandaşlarda katılım gösterdi. katılım sağlayan engelli bireylere ve ailelerine sahip oldukları hak ve hizmetler konusunda bilgilendirmede bulunularak çiğ köfte ikram edilmiştir.

Siverek engelliler ve kalkınma derneğinde düzenlenen programın ardından bir açıklamada bulunan Dernek Başkanı Şeyhmus Karaburç şunları kaydetti” daha önceden planlanmış bir programdı. Şehit haberleri yüregimızi kabartı. Proğramın eğlence kısmını iptal ettik. Suriyeli kardeşlerimizde yan yana gelerek daha çok onların karşılaştıkları sorunlar ve çözüm yollarını konuştuk. Katılım sağlayan tüm arkadaşlarımıza sivil toplum kuruluşuna teşekkür ediyorum ” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ