USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SİVEREK’TE SİDAR UYGURLARIN KATİL ZANLISI YAKALANDI

SİVEREK’TE SİDAR UYGURLARIN KATİL ZANLISI YAKALANDI
23-06-2020 13:24

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin tarafından yapılan açıklamada Siverek İlçesinde Sidar Uygurları öldüren “katil zanlısı Yılmaz Geyik’in yakalandığı ifade edildi.

Vali Erin, “Henüz hayatının baharında olan Sidar Uygurlar’ın katil zanlısı Y.G.Siverek Emniyet teşkilatımızın uzun takip ve titiz çalışması sonucu bugün sabaha doğru Siverek‘te yakalanarak gözaltına alınmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür eder, merhumun ailesine bir kez daha başsağlığı dilerim.” dedi.

Bilindiği üzere 12 Mart günü yaşananları anlatan Uygurlar, aracın sürücüsü olduğunu belirttiği isme işaret ediyor:

“Sidar, iki arkadaşıyla birlikte 12 Mart’ta arabayla Siverek Seyfioğlu Caddesi’nden geçerken başka bir arabayı solluyor. Sidar ve arkadaşları yola devam ediyor ancak diğer araçtaki Yılmaz Geyik takibini sürdürüyor.

“Seyfioğlu Caddesi’nde tenha bir yer bulunca aracını Sidar’ın kullandığı aracın önüne kırıyor. Aracının içinden silahla çıkıyor, Sidar‘a ‘Sen kimsin ki beni solluyorsun, havan kime!’ diyerek saldırmaya başlıyor.

“Sidar saldırı sırasında yaşına hürmeten özür dileyip araca biniyor. ‘Abi özür diledik, bırak gidelim yolumuza’ diyor. Ancak saldırgan silahın kabzasıyla saldırmaya devam ediyor. Sidar aracın şoför koltuğunda bacaklarıyla kendini korumaya çalışıyor ve saldırgan sonunda silahını Sidar’a doğrultarak kafasına bir el ateş ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ