USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SİVEREKTE ULUSAL VE YEREL BASIN TEMSİLCİLERİ SAĞLIK SENDİKASI YÖNETİMİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Siverek Devlet Hastanesinde yetkili sendika konumuna geçen Türk Sağlık Sen yönetimi ilçede görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelerek ilçenin sağlık sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundular.

SİVEREKTE ULUSAL VE YEREL BASIN TEMSİLCİLERİ SAĞLIK SENDİKASI YÖNETİMİ İLE BİR ARAYA GELDİ
02-06-2023 17:32

Türk Sağlık Sen şube başkanı Serdar Hanpolat, yönetim kurulu üyesi  Şahin Kızgınyürek sendikanın çalışmaları hakkında gazetecilere bilgi verdi.

Şube Başkanı Hanpolat yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi"
Pandemi,   Deprem, Sel diyerek  birçok olumsuzluğu geride bırakırken, Sendikal Sayım döneminde geride bırakmış durumdayız. Değerli Sağlık Çalışanlarımızın göstermiş olduğu teveccüh ile hastanemizdeki ki yetkiyi almış bulunmaktayız.
Zorlu dönemler içinden geçerken sendikal hizmetler bağlamında tatlı rekabet ile yarış içerisinde bulunduk. En iyisini yapmak, çalışanlarımızın yanında olmak adına mesai saati gözetmeksizin çabaladık.
Sendikal gücümüzü üyelerimizin esenliği için, onların hakkını aramak için kullandık. Geldiğimiz noktada tabiri caiz ise, Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmazmış sözü ile beraber aldığımız yetki ile harmanda yüzümüz olduğunu ispatladık. Emeğimizin karşılığı olan bu başarı her şeyden değerlidir. Süreç içinde hiçbir sendikal çatışmaya girmeden, günü kurtarma adına işlem yapmadan, tek amacımızın bağcıyı dövmektense üzüm yemek olduğunu kendimize şiar edinerek, çalışanlarımız ve üst yönetim arasında köprü olma görevi görerek işimize odaklanmaya  çalıştık.
Samimiyet ve gayretle mücadele ederek, gece gündüz demeden inandığı değerlere ve davasına sonuna kadar sahip çıkan, doğrunun yanında, yanlışın karşısında elif gibi dimdik duran ve duracak olan  teşkilatımızın neferlerine,  birbirinden kıymetli siz değerli basın mensuplarına, bu süreçte sendikal mücadelemize destek vererek kararını gerçek sendikacılıktan yana kullanan tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın bu duruşu tek kelime ile takdire şayandır.
Emek veren tüm üyelerimize şahsım, Genel Merkezimiz,  Şanlıurfa Yönetim Kurulumuz ve Kadın Kollarımız adına şükranlarımızı sunuyor her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.
Bu yükselen başarının asıl sahibi olan her biri ayrı bir değer olan Siz Türk Sağlık-Sen gönüllüsü kardeşlerimizi yürekten kutluyoruz. Atılan imzaların omuzlarımızda ki ağırlığını bilerekten Sağlık çalışanlarımızdan, Üyelerimizden ve teşkilatımızdan bizlere iletilen sorunları, verdikleri  desteğin, taşıdığımız vebal ve sorumluluğun bilinci ile  dile getirmeye ve mücadele etmeye devam edeceğiz.
Sendikal Yetkiyi almak demek sadece üyelerimizin hak arayışı ile ilgileneceğiz anlamı taşımamalıdır. Üyemiz olsun olmasın tüm Sağlık Emekçilerinin Sözcüsü ve Hak arayıcısı olacağız.
 Yanımız her zaman sağlık çalışanlarının yanıdır. Dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar vecizesi ile hizmetlerin devamı için canla başla çalışarak bu mücadelede ki hedefimizi her daim çıtayı yükseğe çıkartarak zirvelere ulaşmaktır. Zoru kolaya çeviren inancımız söylemek ve düşünmek yerine harekete geçmeyi öncelik sayan tavrımız ve mutlak başarıya olan tutkumuz ile bunu başaracağımızdan eminiz.
Bu düşüncelerle kurulduğundan bu yana ilk defa alınan yetki ile teşkilatımızı vermiş olduğu mücadeleden ötürü bir kez daha tebrik eder. Bize inanan ve bizimle yol yürüyen tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz" dedi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray515+13
2Fenerbahçe513+11
3Beşiktaş410+6
4Başakşehir FK510+4
5Eyüpspor59+4
6Samsunspor59+3
7Konyaspor57-1
8Sivasspor57-1
9Antalyaspor57-3
10Göztepe46+2
11Kasımpaşa55-2
12Çaykur Rizespor54-10
13Trabzonspor330
14Gaziantep FK43-3
15Alanyaspor53-5
16Bodrum FK53-5
17Kayserispor32-1
18Hatayspor52-5
19Adana Demirspor51-7