USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SİVEREK’TE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

SİVEREK’TE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ
13-04-2022 14:37

Şanlıurfa’nın Siverek Kültür Bilim ve Sanat Derneğince ilçede eğitim gören üniversite öğrencilerine yönelik iftar programı düzenlendi.

Harran Üniversitesi Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğrencileri, tarihi Gümrük Hanı’nda düzenlenen iftar sofrasında bir araya geldi.

Yaşadıkları şehirlerden uzakta Ramazan ayını geçiren üniversite öğrencilerini bir araya getiren Siverek Kültür Bilim ve Sanat Derneği, gençlerin sıcak bir aile ortamında iftar sofrasında buluşturdu.

Tarihi bir mekanda arkadaşlarıyla bir araya gelen öğrenciler, sıcak bir aile ortamında iftar yaptı.

Gençlerin şehirde misafir olduklarını dile getiren Siverek Kültür Bilim ve Sanat Derneği Başkanı Halil Yoğunlu, öğrencilerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Gençlere başarılar dileyen Yoğunlu, “Ailelerinden çok uzakta şehrimizde eğitim gören üniversite öğrencilerimizi unutmamız söz konusu değildi. Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde onlara sıcak bir aile ortamı sağlamak amacıyla soframıza misafir ettik. Bu gençler ülkemizin geleceğidir, soframızı onlarla paylaşmaktan mutluyuz. Hepsine tekraren başarılar diliyorum.” dedi.

Davetten duydukları memnuniyeti dile getiren üniversite öğrencileri, Yoğunlu’ya ve emeği geçenlere teşekkür etti.

İftar programına 107. Topçu Alayı Komutanı Albay Recep Çalışkan, Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Ali Gelener, STK temsilcileri, öğretim görevlileri ve bazı misafirler katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ