USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Siverek’te Uyuşturucu Ziletinin Zararları Tiyatroyla Sergilendi

Siverek’te Uyuşturucu Ziletinin Zararları Tiyatroyla Sergilendi
13-06-2022 13:55

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde düzenlenen etkinlikte uyuşturucu bağımlılığının zararları tiyatro oyunuyla anlatıldı.

Siverek Belediyesi ile SİVİLDER ‘in ortak olarak düzenlenen etkinlikte sahne alan Faruk Bardakçı yönetimindeki Deniz Yıldızları tiyatro ekibi uyuşturucu bağımlılığın zararları anlatıldı.

Mehmetçik İlkokulu konferans salonunda saat 20.00’de sahne alan Deniz Yıldızları, uyuşturucunun pençesine düşen gençlerin hikayesini konu aldı.

Şanlıurfa’da gönüllülük esasıyla kurulan ve yönetmenliğini Faruk Bardakçı’nın yaptığı Mavi Sanat Topluluğu Tiyatro Ekibi, madde bağımlılığına ‘Hayır!’ demek için sergilediği oyunlarıyla farkındalık yaratıyor.Siverek Belediyesi,Sivereki il yapma ve kalkındırma derneği SİVİLDER tarafından organize edilen Mehmet Tekkanat ın yazdığı Faruk Bardakçı’ nın Yönettiği Deniz Yıldızları’oyunu Siverek İlçemizde Seyirciler ile buluştu

Zengin bir ailenin oğlu olan Umut’un adım adım uyuşturucu batağına sürüklenmesini ele alan oyun, büyük beğeni topladı. Ailelerin katıldığı ve salonun dolduğu oyun sırasında duygusal anlar yaşandı.

Siverek’te sosyal etkinlik düzenleme devam ettiklerini dile getiren SİVİL DER Başkanı Ayhan Ekinci, salonu dolduran ailelere teşekkür etti.

Sponsorlara da katkıları nedeniyle teşekkür eden Ekinci, bağımlılığın zararlarına dikkat çekti.

Sponsorlara teşekkür belgeleri ise protokol üyelerince takdim edildi.

Siverek Belediyesi ile SİVİLDER’in birlikte düzenledikleri Deniz Yıldızları Tiyatro gösteriminden sponsor olan tüm katılımcılara Plaketleri verildi.

ONURSAL BAŞKAN KOÇ ALİ AYMAZ

Tiyatro gösterisinden sonra tiyatro ekibi adına Faruk Bardakçı’ya plaketi, SİVİL DER Onursal Başkanı Koçali Aymaz verdi. Aymaz plaket töreninde yaptığı konuşmasında Yıllar önce SİVİLDER olarak yine Faruk Bardakçı tarafından düzenlenen bir tiyatro oyunumuzu Siverekli vatandaşlarımıza gösterimini sunmuştuk yıllar sonra tekrardan böyle son yıllarda ailelerimizin ve gençlerimizin dikkatini çekmek maksadıyla Uyuşturucu bağımlılığının konu alan Tiyatro gösterimini sunan Faruk Bardakçı ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum dedi.

DİYARBAKIR SİVEREKLİLER DERNEĞİ BURHAN EROL

Siverek Belediyesi ve SİVİLDER’İN organize ettiği Deniz Yıldızları Tiyatro Gösterisi Sponsorlardan Diyarbakır Siverekliler Derneği Yönetim Kurulu başkanı Burhan Erol plaket konuşmasında bizler Diyarbakır Siverekliler Derneği olarak bu ve buna benzer Etkinliklerde her zaman Siverekli hemşerilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz inşallah en kısa zamanda Diyarbakır’da bu güzel tiyatro grubumuzu ağırlama şerefinde bulunuruz katılım gösteren herkese ve bu etkinliği yaşatan Siverek Belediyesi ve SİVİLDER’e teşekkürlerimiz iletiyorum dedi.

Etkinliğe Sponsor olan Siverek Belediyesi ile Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği’nin yanı sıra A Life Hospital, Ali Murat Bucak Petrol, Diyarbakır Siverekliler Derneği, Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Löpp Et, Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası, Siverek FM ve Marangozlar Odası destek verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray515+13
2Fenerbahçe513+11
3Beşiktaş410+6
4Başakşehir FK510+4
5Eyüpspor59+4
6Samsunspor59+3
7Konyaspor57-1
8Sivasspor57-1
9Antalyaspor57-3
10Göztepe46+2
11Kasımpaşa55-2
12Çaykur Rizespor54-10
13Trabzonspor330
14Gaziantep FK43-3
15Alanyaspor53-5
16Bodrum FK53-5
17Kayserispor32-1
18Hatayspor52-5
19Adana Demirspor51-7