USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SİVİL-DER YÖNETİM KURULUNDAN SİVEREK İŞİTME ENGELLİLER OKULUNA ZİYARET

SİVİL-DER YÖNETİM KURULUNDAN  SİVEREK İŞİTME ENGELLİLER OKULUNA ZİYARET
13-01-2022 13:25

Sivil Der yönetim kurulu üyeleri Onursal Başkanı Koçali Aymaz ve Başkan Ayhan Ekinci ile beraber STK Temsilcilerinden oluşan üyelerle beraber Kentte kısa bir süre önce hizmette açılan Siverek işitme engelliler okulunu ziyaret etti.

Siverek İlçesinde Selimpınar mahallesi TOKİ evleri civarında açılan 8 derslikli işitme engelliler okulunun eğitime başlamasından dolayı Kentte bir çok hizmette imza atan, emek veren ve bu okulun açılmasında öncü olan SİVİLDER Yönetim kurulu üyeleri Onursal Başkanı Koçali Aymaz ve Başkan Ayhan Ekinci ile STK Temsilcileri beraber ziyaret ettiler.

SİVEREK İŞİTME ENGELLİLER OKULU

İşitme Engelliler Okulu 11 öğretmen 8 sınıf ve 30 öğrencisiyle eğitimine devam ediyor.

SİVİLDER Yönetim kurulu üyeleri ile Onursal başkanı Koçali Aymaz ve Başkan Ayhan Ekinci Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muhammet Hanifi Ay, Maddeni Eşya ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hacı İnan, Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mecit Yakar ve yönetim kurulu üyelerinin okulun ziyaretlerinde eksiklerinin tamamlanması yönünde ilgili mercilere ulaşacaklarını altını çizdiler. Öncelikle eksiklerinin giderilmesi noktasında Okulun bahçesinin en kısa zamanda ağaç ve Çiçeklerle donatılması ve oyun alanlarının yapılması yönünde belediyemizin park ve bahçelerini biran evel bu işe el atmasını talep ettiklerini belirttiler.

SİVİLDER YÖNETİMİ AÇIKLAMASI

SİVİLDER Yönetim Kurulu başkanı Ayhan Ekinci açıklamasında Öncelikle çok mutluyuz Kentimizde açılan bu okulun bir çok işitme engelli öğrencilerimize eğitim yolunun açılması bizi son derece memnun etmiştir. Başta Siverek sevdalısı onursal başkanımız Değerli ağabeyimiz Koçali Aymaz’ın SİVİLDER Yönetiminin Siverek STK’larımızın emeği bu okulun açılmasında çok büyüktü hepsini ayrı ayrı müteşekkirim, bunun yanında okulumuzun açılmasında emeği geçen başta vekilimiz Sayın Mehmet Kasım Gülpınar’a, özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül’e İl Milli Eğitim Müdürümüze, Kaymakamımıza, İlçe Milli eğitim Müdürümüze çok teşekkür ederiz dedi.

Siverek İşitme Engelliler Okulu Müdürü Şaban Makara SİVİLDER Yönetim kurulu üyeleri ile Onursal başkanı Koçali Aymaz ve Başkan Ayhan Ekinci Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muhammet Hanifi Ay, Maddeni Eşya ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hacı İnan, Marangozlar ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mecit Yakar ve yönetim kurulu üyelerinin okulumuza Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek tüm STK Temsilcilerine ayrı ayrı teşekkürlerini ilettiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ