USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Spor Kulüpleri, Yeni Yıldızlarını Seçti

Yeni sezonda Spor Kulüplerinin altyapısı için belirlenen yıldızlar kimler? Futbol şöleninde neler yaşandı?

Spor Kulüpleri, Yeni Yıldızlarını Seçti
07-09-2023 15:48

Genç Kramponlardan Etkileyici Performans

Yeni sezonda Şehitkamil Belediye Spor Kulübü altyapısında faaliyet gösterecek takımlar için, genç yetenekler belirlendi. Dijital ortamda yapılan başvuruların ardından 4-6 Eylül 2023 tarihleri arasında Gazikent Stadyumu’nda gerçekleşen yetenek taramalarında genç futbolcuların sergilediği performans büyük ilgi gördü. Seçilen oyuncular, 1.etap çalışmaları için hemen top başı yapacaklar. Bu taramalar sırasında genç oyuncuların çift kale maçlarda sergiledikleri performans ve yetenekleri kulübün teknik ekibi tarafından dikkatlice değerlendirildi.

"Altyapıdaki Potansiyeli Değerlendirdik"

“Şehitkamil Belediyemiz ve yeşil-siyahlı kulübümüz, işin mutfağı olan alt yapı faaliyetleri adına özelde futbolun ve sporun merkezi durumunda. Genç yeteneklerin keşfi ve gelişimi, kulüp olarak önceliklerimiz arasında yer alıyor. Bu taramalarla birlikte, gelecekte kulübümüzü gururla temsil edecek yeni nesil futbolcuları, altyapılarımıza kazandırma konusunda önemli bir çalışmaya daha imza attık."

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Futbol Branşı Direktörü Taner Özaykut, yetenek taramalarının Gaziantep’in futbol altyapısındaki potansiyeli ortaya çıkarmak amacıyla gerçekleştirildiğini belirtti. Özaykut, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun genç futbolcuların çok yönlü gelişimine verdiği destekle, bu taramaların Gaziantep futboluna katkı sağlama vizyonunu sürdüren oluşumun önemli bir adımı olduğunu vurguladı. Direktör, "Şimdi güçlü bir ekip çalışmasıyla genç futbolcuları geleceğe hazırlayacağız. Yetenek taramalarında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ