USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Tablet Ve Kırtasiye Desteği Devam Edecek

Bir ayda iki tablet

Tablet Ve Kırtasiye Desteği Devam Edecek
05-07-2023 17:27

Siverek eğitim gönüllüleri Derneği ilçede ekonomik gücü yetersiz öğrencilere eğitim desteği vermeye devam edecek.

Eğitim Gönüllüleri bir ay içinde ikinci tableti de tableti olmayan öğrenciye yetiştirdi. Eğitim gönüllülerin bağışıyla bu ay iki kız öğrenciye tablet vereme imkânına sahip oldukları için mutlu olduğunu belirten Dernek Başkanı Serhat Süveyda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında da ekonomisi yetersiz öğrencilere destek sağlamak istediklerini ancak bunun eğitime gönül vermiş hayırseverlerin yardımıyla mümkün olacağına dikkat çekerek şunları kaydetti

"Derneğimiz yaklaşık bir yıldır faaliyette olup, ilçemizde maddi durumu zayıf öğrencilere kırtasiye, kitap, eğitim materyali ve burs temin etmektedir. Amacımız öğrenciler arasında fırsat eşitliğini sağlamaktır. Bugüne kadar hayırseverlerimizin desteğiyle çeşitli kampanyalar düzenleyerek bu misyonumuzu gerçekleştirmeye çalıştık, faaliyetlerimiz halen tüm hızıyla devam etmektedir. Derneğimizin birinci yaş etkinliğinde hayırseverlerimizin yaptığı bağışlarla iki öğrencimize tablet aldık öğrencilerimize teslim ettik. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı birinci dönem başında kırtasiye desteğimiz devam edecek” 

Dernek Başkanı Süveyda eğitim desteklerinin ilk orta ve liseyle sınırlı kalmayacağını üniversite öğrencilerine burs desteğini vermeye çalışacaklarını belirterek internet üzerinde başvurular hakkında şu bilgileri aktardı’’ 2023-2024 yılı bursluluk başvuruları 20 Temmuz başlayıp 25 Ağustos sona erecektir. 26 Ağustos, 30 Ağustos arası Komisyon değerlendirmesi olacaktır sonuçlar Eylülde açıklanacaktır.

Bursluluk formu indirme linki: https://www.segd.org.tr/iletisim-2/burs-basvuru-formu.html’’  başvuru yapabilecekleri belirtildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ