USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Ticaret Borsası’ndan Öğrencilere Eğitim Desteği

Ticaret Borsası, öğrenciler için nasıl bir yardımda bulundu? Eğitime destek faaliyetleri devam edecek mi?

Ticaret Borsası’ndan Öğrencilere Eğitim Desteği
19-10-2024 08:45
GAZİANTEP

353 Öğrenciye Kıyafet Dağıtımı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteğiyle önemli bir eğitim desteği faaliyetine imza attı. GTB tarafından, Hacıbaba Mahallesi’nde bulunan Ticaret Borsası Ortaokulu'nda eğitim gören 353 öğrenciye okul kıyafetleri dağıtıldı. Yeni eğitim-öğretim sezonunda öğrencilerin ihtiyaç duyabileceği sweatshirt ve benzeri kıyafetler, GTB yöneticileri ve öğretmenler tarafından öğrencilere teslim edildi.

GTB Başkanı Akıncı’dan Eğitim Vurgusu

Kıyafet dağıtım programına katılan GTB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Başkan Yardımcıları Enver Çokay, Kenan Uygur ve Yönetim Kurulu Üyeleri Arif Korkmaz, Muzaffer Köse, Genel Sekreter Özgür Bayram ile okul idarecileri, öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti. Başkan Akıncı, eğitime destek faaliyetlerinin yıl boyunca süreceğini belirterek, öğrencilerin sanatsal ve sportif faaliyetlere daha fazla katılım göstermesini teşvik edecek projeler geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

TOBB’un Katkılarıyla Süregelen Destekler

GTB Başkanı Akıncı, her yıl belli dönemlerde TOBB’un katkılarıyla öğrencilere çeşitli eğitim destekleri sağladıklarını hatırlattı. Kıyafet, çanta ve ayakkabı gibi ihtiyaçların karşılandığını belirten Akıncı, bu desteklerin öğrencilerin eğitim hayatını kolaylaştırmayı amaçladığını dile getirdi. Eğitim destekleri kapsamında, öğrencilerin yalnızca akademik başarıya değil, sosyal ve kültürel gelişimlerine de katkı sağlayacak projelerin önemine dikkat çekildi.

Öğrencilere Mesaj: "Derslerinize Odaklanın"

Akıncı, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, tek isteklerinin derslerine daha fazla çalışmaları ve topluma yararlı bireyler olarak kendilerini yetiştirmeleri olduğunu vurguladı. “Sizler, ülkemizin geleceği ve yarınımızın umut kaynaklarısınız. Eğitiminiz, yaşamınızdaki en önemli yolculuklardan biridir ve bu yolculuk sizi hedeflerinize ulaştıracak en güçlü araçtır” diyen Akıncı, öğrencilere derslerine odaklanmaları ve bu süreçte yaşadıkları her deneyimden faydalanmaları gerektiğini belirtti.

Geleceğe Emin Adımlarla Yürümek

Başkan Akıncı, her öğrencinin içinde keşfedilmeyi bekleyen büyük bir potansiyel olduğunu vurgulayarak, bu potansiyelin ortaya çıkarılması gerektiğini ifade etti. "Derslerinize her zamankinden daha fazla odaklanmalısınız. Aldığınız her eğitim, gelecekteki başarılarınızın temellerini atacak. Bizim sizlerden tek isteğimiz, vatanınıza ve milletinize faydalı bireyler olarak yetişmenizdir" dedi.

Program Hatıra Fotoğrafı ile Son Buldu

Programın sonunda GTB yönetimi ve öğrenciler, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu anlamlı etkinlikle birlikte GTB, eğitime katkı sağlayarak topluma yararlı bireylerin yetişmesine destek vermeye devam ediyor.

“Derslerinize odaklanmalı ve gelecekteki başarılarınız için eğitim sürecini en iyi şekilde değerlendirmelisiniz.” – Mehmet Akıncı Haber-İHA-

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18.10.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ