USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Topallayarak Geldiği Hastaneden Yürüyerek Çıktı

başarılı bir operasyon, 74 yaşındaki hastanın hayatını nasıl değiştirdi? detaylar haberimizde

Topallayarak Geldiği Hastaneden Yürüyerek Çıktı
16-10-2024 18:00
GAZİANTEP

Gaziantep Özel Anka Hastanesi, ciddi bel ve bacak ağrıları nedeniyle topallayarak hastaneye gelen 74 yaşındaki Nazan Oğuz’un sağlığına kavuşmasına tanık oldu. Hastanın yürüyemeyecek duruma gelen ağrıları, bu operasyon sayesinde tarihe karıştı. Uzun yıllar süren bu sağlık sorunu, yapılan müdahale sonrası tamamen sona erdi.

Şiddetli Ağrılar Hastayı Yürüyemez Hale Getirdi

Nazan Oğuz, yıllardır belinde ve bacaklarında yaşadığı şiddetli ağrı, uyuşma ve karıncalanma şikayetleri ile mücadele ediyordu. Ağrılarının dayanılmaz hale gelmesi ve hareket kabiliyetini kaybetmesi, onu son çare olarak Gaziantep Özel Anka Hastanesi’ne yönlendirdi. Bu süreçte birçok hastane gezmiş olan Oğuz’a çeşitli tedavi önerileri sunulmuş ancak sağlık durumu riskli olduğu için ameliyat yapılamamıştı.

Çaresiz Hasta İçin Son Umut: Gaziantep Özel Anka Hastanesi

Ağrıları giderek artan Oğuz, son olarak Gaziantep Özel Anka Hastanesi’ne başvurdu. Hastanede Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Abdurrahman Özdemir tarafından yapılan muayeneler sonucu, ameliyat kararı alındı. Doktor Özdemir, hastanın durumunun ciddi olduğunu belirterek, hızlı bir müdahale ile çözüm sunabileceklerini ifade etti.

Başarılı Operasyon ile Ağrısız Yaşam

Operasyonun sorunsuz tamamlanması ile birlikte, Nazan Oğuz yeniden sağlığına kavuştu. Beyin Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Abdurrahman Özdemir ve Anestezi Uzmanı Dr. Hüsnü Akdemir’in koordinasyonu ile gerçekleşen bu operasyon, Oğuz’un yıllardır süren ağrılarını ortadan kaldırdı. Artık ağrısız ve rahat bir şekilde yürüyebiliyor olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Op. Dr. Özdemir Operasyonun Detaylarını Anlatıyor

Operasyonu gerçekleştiren Dr. Özdemir, bel fıtığı ameliyatı kapsamında L4-L5 omurga seviyesinde kesi açarak operasyonu gerçekleştirdiklerini belirtti. Özdemir, “Her iki taraftaki kasları sıyırarak fıtıklaşmış diski çıkardık. Mikro cerrahi yöntem kullanarak kanamayı kontrol altına aldık ve iyileşmeyi hızlandıracak maddeler yerleştirdik” dedi. Bu müdahale, hastanın ağrısız bir şekilde yürümesine olanak sağladı.

Hastaneden Mutlu Ayrılan Hasta, Teşekkür Etti

Nazan Oğuz, ameliyat sonrasında sağlığına kavuşmuş olmanın mutluluğunu dile getirdi. Doktorlarına ve kendisiyle ilgilenen sağlık personeline teşekkür eden Oğuz, hayat kalitesini artıran bu operasyondan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Bu başarılı operasyon, hastanenin de sağlık alanındaki başarısını bir kez daha ortaya koymuş oldu.

“Hastamız, operasyonun ardından hemen yürümeye başladığını görmek bizleri de mutlu etmiştir.” İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
16.10.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ