USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Tüp Mide Ameliyatıyla 15 Kilo Verdi

37 yaşındaki Erhan Arsal, yıllarca kilo sorunu ile mücadele etti ve tüp mide ameliyatıyla 15 günde 15 kilo vererek yeni bir hayata adım attı. Bu başarılı hikaye...

Tüp Mide Ameliyatıyla 15 Kilo Verdi
03-01-2024 14:13

Gaziantep'te yaşayan Erhan Arsal, uzun yıllar obeziteyle mücadele etti. Spor ve diyet programlarına rağmen kilo veremeyen Arsal, Özel Hatem Hastanesi'nden Op. Dr. Emin Yılmaz'ın yardımıyla tüp mide ameliyatına karar verdi. Ameliyat sonrasında Arsal, 15 günde 220 kilodan 205 kiloya düşerek önemli bir başarı elde etti.

Ameliyat Kararı ve Başarılı Sonuç

Op. Dr. Emin Yılmaz, Erhan Arsal'a "Sleeve Gastrektomi" ( Tüp mide) ameliyatı yaptı. Arsal, "Yaklaşık 30-35 yıldır kiloluyum. Çok rejim ve diyet yapmama rağmen zayıflayamadım" diyerek, ameliyat sonrası sağlık durumunun iyi olduğunu ve hızlı kilo kaybı yaşadığını belirtti.

"Yaklaşık 220 kiloluk ciddi bir obezite hastamızdı. Yapılan hazırlıkların ardından ameliyatını gerçekleştirdik, ameliyatı başarılı sonuçlandı. Hastamız çok uyumlu ve istekliydi. 15 günlük takibinde yaklaşık 15 kilo sadece yağdan kilo verdi."


Op. Dr. Yılmaz'ın Önemli Açıklamaları

Op. Dr. Yılmaz, obezite cerrahisinde hasta seçiminin önemini vurgulayarak, "Her önümüze geleni ameliyat etmiyoruz. Ciddi testlerden geçirdikten sonra hastalarımızı ameliyata hazırlayarak karar veriyoruz" dedi. Ayrıca, ameliyat sonrasında hastaların düzenli takip edilmesinin önemine dikkat çekti.

Erhan Arsal'ın başarılı kilo kaybı hikayesi, obeziteyle mücadele eden birçok kişiye ilham kaynağı olabilir ve bu zorlu mücadelede umut ışığı yaratabilir. Tüp mide ameliyatı, doğru hasta seçimi ve düzenli takip ile obeziteyle savaşta etkili bir yöntem olarak ön plana çıkıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
5.07.2024. Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ