USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Türk Telekom’un alt yapı yetersizliği Mağdur ediyor

Türk Telekom’un alt yapı yetersizliği Mağdur ediyor
15-05-2023 17:27

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde alt yapı yetersizliği gerekçesiyle hizmet sunamayan şirket, mevcut abonelerini ise mağdur ediyor.

Türk Telekom hakkında şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor. Yaklaşık 400 bin nüfuslu ilçede alt yapı yetersizliği nedeniyle hizmet veremeyen şirket, mevcut abonelerini ise mağdur ediyor.

Kırsal kesimde hizmet vermeyen Türk Telekom, birçok merkez mahallede kabloların kopması ya da hırsızlık nedeniyle çalınan kabloların onarımını geciktiriyor.

Birçok firmanın alt yapısını güçlendirdiği bir dönemde çalışma yapmaması nedeniyle eleştirilen Türk Telekom, ilçe sakinlerini adeta cezalandırıyor.

Birçok hizmeti kendi alt yapısını farklı firmalara kullandıran söz konusu şirket, alt yapının olmadığı bölgelerde abone alımını ise sürdürüyor.

Abone alımı yapan Türk Telekom, bölgede alt yapı veya çalınan kablolar nedeniyle portların yetersiz olduğunu gerekçe göstererek yeni abonesini mesajla bilgilendiriyor.

Bağlar Mahallesi’nde yaklaşık 15 gündür internetinin kesik olduğunu ancak firmanın fatura göndermeye devam ettiğini aktaran Kemal Ö. şirketin kopan kabloları onarmadığını öne sürdü.

İlk olarak şirketin müşteri hizmetlerinin sorunun 12 Mayıs tarihinde çözüme kavuşturacağını söyleyen Kemal Ö. şirketin bu tarihi 27 Mayıs olarak değiştirdiğini belirtti.

Aynı mahallede ikamet eden Mehmet S. ise yeni abonelik başvuru sırasında adresinde alt yapı olduğunu ve abonelik başvurusu yaptığını belirtti.

9 Mayıs tarihinde aboneliğin tamamlanması amacıyla şirket çalışanlarının geleceği şeklinde kendisine mesaj geldiğini aktaran Mehmet S. “Çalışıyor olmama rağmen o gün işe gitmeyerek evde beklemeye başladım. Saat 13.00 gibi gelen mesajda teknik bir problem sebebiyle internet kurulumunun tamamlanamadığı yönünde mesaj geldi. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise çalışanların alt yapının olmadığı şeklinde not düştüklerini ilettiler. O gün işe gitmediğime mi üzüleyim, şirketin kendi alt yapısından habersiz olmasına mı üzüleyim, 400 bin nüfuslu ilçede alt yapının yetersiz olmasına mı üzüleyim? Açıkçası ben şirketin koca ilçeyi cezalandırdığını düşünüyorum.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ