USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Üniversitesi’nde “Uçuş ve Ötesi” Başlıklı Söyleşi Programı Düzenlendi

THY insan kaynakları uzmanları öğrencilere hangi fırsatları sundu? Programda hangi etkinlikler gerçekleştirildi? Öğrenciler bu etkinlikten nasıl faydalandı?

Üniversitesi’nde “Uçuş ve Ötesi” Başlıklı Söyleşi Programı Düzenlendi
18-10-2024 10:15
ADIYAMAN

“Uçuş ve Ötesi” Söyleşi Programına Yoğun İlgi

Adıyaman Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi, öğrenciler için düzenlediği “Uçuş ve Ötesi” başlıklı söyleşi programıyla, havacılık ve kariyer fırsatlarına dair önemli bilgiler sundu. ADYÜ Genç Kariyerler Topluluğu ve İEEE Öğrenci Topluluğu’nun katkılarıyla düzenlenen programa, Türk Hava Yolları (THY) İnsan Kaynakları Ofisi çalışanları katılarak öğrencilere sunum yaptı. Program, havacılık alanında kariyer yapmak isteyen öğrenciler için büyük bir fırsat sundu.

THY’nin Kariyer ve Burs Olanakları Anlatıldı

THY İnsan Kaynakları uzmanları, sunumlarında Türk Hava Yolları’nda çalışma, kariyer gelişimi ve burs imkanlarına dair detaylı bilgiler verdi. Öğrencilere yönelik çeşitli eğitim programlarını tanıtan uzmanlar, THY’de kariyer yapmayı hedefleyen gençlerin izlemesi gereken yolları paylaştı. Sunum, öğrencilerin kariyer hedeflerine yönelik stratejik adımlar atmaları için rehber niteliği taşıdı.

Öğrenciler Sorularıyla Katkı Sağladı

Programın soru-cevap bölümünde, öğrenciler merak ettikleri konuları THY uzmanlarına yöneltti. İnsan Kaynakları Ofisi çalışanları, öğrencilerin sektöre dair sorularını yanıtlayarak havacılık kariyeri hakkında daha fazla bilgi edinmelerini sağladı. Bu etkileşimli bölüm, öğrencilere sektöre dair bilgi edinme ve ilgi duydukları alanlarda uzman görüşü alma fırsatı sundu.

Kahoot Yarışmasıyla Renkli Anlar Yaşandı

Programın sonunda, öğrenciler arasında düzenlenen ödüllü Kahoot Yarışması ile etkinlik renklendi. Yarışmaya katılan öğrenciler, havacılık ve kariyer konularında sorularla bilgilerini test ederken, dereceye giren öğrencilere ödüller verildi. Bu eğlenceli ve öğretici yarışma, programın akılda kalıcılığını artırdı ve öğrencilere keyifli anlar yaşattı.

Katılımcılara Teşekkür Belgeleri Takdim Edildi

Etkinliğin sonunda, THY İnsan Kaynakları Ofisi çalışanlarına katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi. Teşekkür belgesini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Aydın verdi. Aydın, etkinliğin öğrencilere sunduğu faydalardan dolayı memnuniyetini dile getirerek, THY ekibine teşekkür etti. Etkinlik, öğrencilere yeni kariyer fırsatları sunmak amacıyla düzenlenen bu tür söyleşi programlarının devam edeceği mesajıyla sona erdi.

Adıyaman Üniversitesi’nden Kariyer Destek Programları

Üniversitenin Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi, öğrencilere kariyer gelişimlerine katkı sağlayacak etkinlikler sunmaya devam ediyor. Kariyer günleri, söyleşiler ve atölye çalışmaları ile öğrencilerin kariyer yollarında bilinçli adımlar atmalarını destekleyen merkez, gençlere sektördeki fırsatları tanıtmayı amaçlıyor. Haber-İHA-

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18.10.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ