USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Vali Zorluoğlu, Şehit Aileleri ve Gazilerle Bir Araya Geldi

Bu anlamlı buluşmada hangi konular konuşuldu? Vali Zorluoğlu'nun mesajları neydi?

Vali Zorluoğlu, Şehit Aileleri ve Gazilerle Bir Araya Geldi
15-07-2024 13:30
DİYARBAKIR

Orduevi'nde Duygusal Anlar

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen özel bir programda şehit aileleri, gaziler ve yakınlarıyla buluştu. Orduevi'nde gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlikte, Vali Zorluoğlu ve eşi, davetlileri tek tek selamlayarak onlarla yakından ilgilendi.

Vali Zorluoğlu'nun Duygu Dolu Konuşması

Vali Zorluoğlu, programda yaptığı konuşmada şehit aileleri ve gazilerin yaşadığı sorunları çözmenin öncelikli mesaileri olduğunu vurguladı. Konuşmasında, "Valilik dönemimizde Şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz herhangi bir randevuya ihtiyaç duymadan doğrudan bizlerle görüşecek, valilik ve tüm kurumların kapıları sizlere açık olacaktır" dedi.

“Bu vesileyle başta 15 Temmuz gecesi FETÖ’cü alçaklar karşısında, canlarıyla, kanlarıyla mücadele ederek destan yazan aziz şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimize bir kere daha Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize, üstün cesaret ve fedakarlıkları için milletim ve devletim adına şükranlarımı sunuyor, kendilerine sağlık, afiyet ve uzun ömürler diliyorum.”

Geniş Katılımlı Bir Program

Bu anlamlı programa, 7. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Fedai Ünsal, 8. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Gürtaç Kayapınar, vali yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, kaymakamlar ve çok sayıda şehit yakını, gaziler ve aileleri katıldı. Bu geniş katılım, etkinliğin ne kadar önemli ve anlamlı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Bu tür buluşmalar, şehit aileleri ve gazilerle kurulan bağların ne kadar güçlü olduğunu göstermekte ve toplumun onlara olan minnet duygusunu pekiştirmektedir. Vali Zorluoğlu’nun bu anlamlı mesajları, şehit aileleri ve gaziler için önemli bir moral kaynağı olmuştur.İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
13.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ