USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Yangın Korku ve Paniğe Neden Oldu

4 katlı bir binanın en üst katında meydana gelen yangın nasıl çıktı? İtfaiye ekipleri alevleri kontrol altına alırken, maddi hasarın boyutu ne kadar? Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yangın Korku ve Paniğe Neden Oldu
05-09-2023 16:00

Yangın Nerede ve Nasıl Çıktı?

Adıyaman merkez Bahçelievler Mahallesi, Karacaoğlan Okulu yakınlarında 4 katlı bir binanın 4. katında yangın çıktı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemese de, bina sakinleri ve çevredekiler korku dolu anlar yaşadı.

Vatandaşlar İtfaiyeyi Hemen Aradı

Yangını fark eden çevre sakinleri hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa süre içerisinde olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangına hızla müdahale etti.

İtfaiye Ekiplerinin Müdahalesi

Yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürmeyi başardı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde, daha büyük bir facianın önüne geçildi.

Maddi Hasar ve Soruşturma

Ölen ya da yaralananın olmadığı yangında, binada maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemediği için, konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Edinilen bilgilere göre, Adıyaman merkez Bahçelievler Mahallesi Karacaoğlan Okulu yakınlarında bulunan 4 katlı bir binanın 4.katında yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen nedenlerden dolayı çıkan yangını fark eden vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Korku ve paniğe neden olan yangın yerine gelen itfaiye ekiplerince yapılan çalışmalar ile alevler kontrol altına alınarak söndürüldü. Ölen yada yaralananın olmadığı olayda binada maddi hasar meydana geldi.

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi ve maddi hasarın tam olarak ne kadar olduğu, devam eden soruşturmanın ardından açıklanacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ