USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Yardım Gönüllülerinden Kalplere Dokunuş

Başıbüyük Yardım Kuruluşu ve Veng Şıma Derneği ile birlikte halka yardım etmeye devam ediyor.

Yardım Gönüllülerinden Kalplere Dokunuş
14-08-2023 12:27

Almanya merkezli olan Başıbüyük Yardım Kuruluşu ve Veng Şıma ortaklığı ile geçtiğimiz günlerde engelli olan bireyler için yürüyen sandalye dağıtımı yapmıştı. Gün geçtikçe yardımlar için iletişim ağlarını genişleten Başıbüyük Yardım Kuruluşu bu hafta bin aileye gıda kolisi yardımına başladı.

Almanya Merkezli olan Yardım Kuruluşu’nun Siverek temsilcisi Fedli Sağır

deprem bölgesinden başlayarak ihtiyaç sahiplerinin olduğu her alana koşmaya çalışıyoruz temennim elimizin kolumuzun ulaştığı her aileye yardımlarımızı eksiksiz ulaştırmak.” Dedi. 

Muhabirimize konuşan Fedli Sağır ardından şunları dile getirdi:

“Bugün gıda kolilerini bin aileye dağıtımını yapacağız. Daha önce söz verdiğimiz gibi gıda yardımlarına da başladık. Gönüllülerimizle birlikte yardıma ihtiyacı olan her aileye destek olmaya çalışıyoruz. Bugün Siverek’teyiz bir başka gün Şanlıurfa’da, Diyarbakır’da Elazığ’da olacağız. Gücümüzün yettiği kadarıyla herkese ulaşmaya çalışacağız.” Dedi. 

Bin aileye gıda yardımında bulunan Başıbüyük yardım kuruluşu gönüllülerin yardımı ile vatandaşlara yardım götürmeye devam ediyor.

Yardım kuruluşuna gönüllü olarak destek çıkan Dilek Şekerci de şunları dile getirdi:

“Ben Dilek Şekerci özel eğitim öğretmeniyim Başıbüyük Yardım kuruluşuna gönüllü olarak yardım ediyorum. Yardım Kuruluşu kurulduğu ilk günden destek vermeye çalışıyorum. Geçtiğimiz günlere yürümekte zorluk yaşayan vatandaşlarımıza yürüyen tekerlekli sandalye dağıttık, çocuklara giyisi ve hediye dağıttık.
Deprem’den sonra yardım faaliyetlerimiz arttı. İnsanlara yardım eli uzatmak bu dünyada yapılabilecek en güzel şey, bu vesile ile insanlarımıza faydamız dokunduysa ne mutlu bize. İlerleyen günlerde de yardımlarımız olacaktır. Elimizden geldiği kadarıyla ve daha fazlasıyla yardım yapmaya çalışıyoruz.” Dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ