USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

YAŞAMA EL VER!’ SLOGANIYLA LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR SİVEREK’TE AĞIRLANDI

YAŞAMA EL VER!’ SLOGANIYLA LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR SİVEREK’TE AĞIRLANDI
09-11-2021 17:27

Siverek ilçesinde her yıl 2-8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Lösemili Çocuklar Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik projeleri destek programı kapsamında Türkiye Gençlik Vakfı ile Siverek Gençlik Merkezi işbirliğiyle ”Sporla Hayata Değer Kat” projesiyle 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası etkinlikleri düzenlendi.

Düzenlenen etkinliklerde palyaçolar tarafından çocuklar eğlendirilirken 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar haftası dolayısıyla Lösemili çocuklarla beraber pasta kesilerek hediyeler verildi.

Şanlıurfa Bir Damla Kan Talesemi Derneği Başkanı İbrahim Dizlek ise, “Bugün Türkiye Gençlik Vakfı ile gençlik merkezi temsilcilerinin düzenledikleri Lösemili Çocuklar Haftası etkinliklerine katıldık, çocuklarımızla eğlenceli bir gün geçirme fırsatı yakaladık emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” dedi.

Lösemi Hastası Ferat Demir, “Lösemili hastaların bir günde olsa eğlenmesi için bizleri davet eden arkadaşlara teşekkür ediyorum, bizleri unutmadılar güzel bir gün geçirdik.” diye konuştu.

Lösemi Hastası Kısmet Dizlek ise, “Bizlere unutulmaz bir gün yaşatan sevincimize ortak olan Türkiye Gençlik Vakfı ile gençlik merkezi çalışanlarına teşekkür ediyorum, bir günde olsa unutulmadığımızı hissettik, toplumun kan bağışı ve kök hücre bağışında duyarlı olmasını bekliyoruz. Bizler birer hastayız sadece sağlıklı insanlarla farkımız bizim kan hastası olmamızdır.” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ