USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Yaz Spor Okulları Yoğun İlgi Görüyor

yaz tatilini sporla değerlendiren öğrenciler neler yapıyor? Yaz spor okulları ne tür avantajlar sunuyor?

Yaz Spor Okulları Yoğun İlgi Görüyor
14-07-2024 11:25
SİİRT

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden Büyük Atılım

Siirt’te Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan yaz spor okulları, öğrenciler arasında büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Öğrenciler, yaz tatillerini spor yaparak geçirirken, aynı zamanda yeni arkadaşlıklar edinme fırsatı buluyor. Spor okulları, öğrencilere masa tenisi, judo, boks ve basketbol gibi 20’den fazla branşta uzman eğitimciler eşliğinde eğitim imkanı sunuyor. Bu geniş yelpaze, öğrencilere farklı spor dallarını deneme ve kendilerini keşfetme şansı tanıyor.

Evin Demirhan Spor Tesisi'nde Yoğun Program

Yaz spor okulları, Evin Demirhan Spor Tesisi’nde hafta içi ve hafta sonu olmak üzere devam ediyor. Kurslara katılan öğrenciler, yoğun bir program dahilinde eğitim alıyor. Uzman antrenörler eşliğinde gerçekleştirilen eğitimler, öğrencilerin yeteneklerini geliştirirken, disiplin ve takım çalışması gibi önemli değerleri de kazandırıyor. Öğrenciler, bu eğitimler sayesinde hem eğleniyor hem de kendilerini geliştiriyor.

Judo Antrenörü Leyla Kurtum'dan Yorumlar

Kurslara olan ilgiyi değerlendiren judo antrenörü Leyla Kurtum, "Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde judo antrenörüyüm. GSB Spor Okulları kapsamında burada judo kurslarımızı veriyoruz. Kursumuza oldukça talep bulunmakta." şeklinde konuştu. Leyla Kurtum, öğrencilerin judo sporuna olan ilgisinden memnun olduklarını belirtti. Kurslar sayesinde çocukların hem fiziksel hem de zihinsel olarak gelişim gösterdiklerini ifade etti.

Kursiyer Elif Yaren'in Deneyimleri

Kursiyer Elif Yaren, judo eğitimi aldığı için çok mutlu olduğunu belirterek, "Burada judo eğitimi görüyorum. Çok mutluyum. Yeni yeni arkadaşlar ediniyorum. Judo hocam çok iyi, bize çok iyi dersler öğretiyor." şeklinde konuştu. Elif Yaren, yaz tatilini bu şekilde değerlendirmenin kendisi için büyük bir şans olduğunu ve spor yaparak çok eğlendiğini söyledi.

Elif Sevgin'in Teşekkür Mesajı

Başka bir kursiyer olan Elif Sevgin ise, "Bizlere judo eğitimi veriyorlar ve çok eğlenceli vakit geçiriyoruz. Bize bu imkanı sunan, Gençlik ve Spor Bakanlığına teşekkürlerimizi iletiyoruz." diye konuştu. Elif Sevgin, bu tür etkinliklerin gençler için çok önemli olduğunu ve spor yapmanın kendisine büyük bir keyif verdiğini belirtti.

Yaz Spor Okulları'nın Önemi

Yaz spor okulları, Siirt’teki gençler için hem fiziksel hem de sosyal açıdan büyük faydalar sağlıyor. Öğrenciler, spor yaparak hem sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemekte hem de sosyal becerilerini geliştirmekte. Bu tür etkinlikler, gençlerin enerjilerini doğru şekilde kanalize etmelerini sağlıyor ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutuyor. Yaz spor okulları, gençlere disiplin, sorumluluk ve takım çalışması gibi değerleri aşılıyor.

Siirt’te yaz spor okulları, öğrenciler tarafından büyük ilgi görüyor. Yaz spor okulları sayesinde öğrenciler tatillerini spor yaparak geçiriyor. Yaz ayları boyunca devam edecek olan spor okullarda masa tenisi, judo, boks ve basketbol da olmak üzere 20’den fazla branşta uzman eğitimciler tarafından eğitim veriliyor. Evin Demirhan Spor Tesisi’nde devam eden kurslar, hafta içi ve hafta sonu olmak üzere devam ediyor.

Kurslara öğrenciler tarafından yoğun ilgi olduğunu belirten antrenör Leyla Kurtum, "Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde judo antrenörüyüm. GSB Spor Okulları kapsamında burada judo kurslarımızı veriyoruz. Kursumuza oldukça talep bulunmakta" dedi. Eğlenceli vakit geçirdiklerini belirten kursiyer Elif Yaren, "Burada judo eğitimi görüyorum. Çok mutluyum. Yeni yeni arkadaşlar ediniyorum. Judo hocam çok iyi, bize çok iyi dersler öğretiyor" şeklinde konuştu. Elif Sevgin ise, "Bizlere judo eğitimi veriyorlar ve çok eğlenceli vakit geçiriyoruz. Bize bu imkanı sunan, Gençlik ve Spor Bakanlığına teşekkürlerimizi iletiyoruz" diye konuştu. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray515+13
2Fenerbahçe513+11
3Beşiktaş410+6
4Başakşehir FK510+4
5Eyüpspor59+4
6Samsunspor59+3
7Konyaspor57-1
8Sivasspor57-1
9Antalyaspor57-3
10Göztepe46+2
11Kasımpaşa55-2
12Çaykur Rizespor54-10
13Trabzonspor330
14Gaziantep FK43-3
15Alanyaspor53-5
16Bodrum FK53-5
17Kayserispor32-1
18Hatayspor52-5
19Adana Demirspor51-7