USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yeni yılda yeni evine kavuştular

Yeni yılda yeni evine kavuştular
06-01-2022 14:08

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde harabe bir evde 4 çocuğuyla yaşamını sürdüren Küçükyılmaz ailesine Siverek Belediyesi ile Hayrat İnsani Yardım Derneği İyiliğe Koşanlar ekibiyle işbirliğiyle aileye yeni yılda yeni ev ve evin eşyaları alınarak aile yeni eve yerleştirildi.

İlçenin Camikebir mahallesinde yaşayan İmhan Küçükyılmaz çiftinin zor şartlar altında yaşam sürdüğü bilgisi üzerine Siverek Belediyesi ve Hayrat Vakfı işbirliğiyle harabe ev yıkılarak yerine yenisi yapıldıktan sonra Hayrat İnsanı Yardım tarafından evin iç teşrifatı da alınarak gönüllü gençlerle düzenlenip aileye yeni yılda yeni evinde karşılamaları için sürpriz yapıldı.

İç teşrifatın öncülüğünü yapan Konya Hayrat İnsani Yardım Derneği İyiliğe koşanlar ile Siverek Hayrat Yardım ekipleri ailenin yeni yılda yeni evde geçirmesi için malzemeleri evin içine taşıyarak düzenledi, malzemeleri odalara taşıyan ekipler oturma odası, çocuk odalarını kurarak çocuklara ve aileye sürpriz gerçekleştirdi.

Evin yapımı ve düzenlemesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Hayrat Vakfı Siverek Temsilcisi Fatih Eminoğlu şunları kaydetti. ‘’Hayrat Yardım olarak Siverek Belediyesi işbirliğiyle harabe bir evde yaşamını sürdüren bir ailenin olduğunu tespit etmemiz üzerine aileye yeni bir ev kiralayarak eski evin yapımına belediyemiz, Hayrat İnsani Yardım Genel Başkan Yardımcısı Adnan Haydaroğlu ile İyiliğe koşanlar ekibinin destekleriyle evimizi tamamladık, evin tamamlanmasıyla Konya Hayrat İnsani Yardım Derneği ile Siverek Hayrat Yardım ekiplerince hayırseverlerin destekleriyle temin edilen koltuk, masa, çocuk odaları ve evin iç teşrifatı yeni eve taşınarak düzenlendi. Ailemizin evin düzenlemesinden habersiz bir şekilde tamamlanarak aileyi yeni yılda yeni eve kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz, bu anlamda Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a ve ekibine evin yapımında bizlere destek veren Hayrat İnsanı Yardım Derneği ile İyiliğe Koşanlar ekibine çok teşekkür ediyoruz’’ diye konuştu.

Yeni evine yerleşen Anne İmhan Küçükyılmaz ise ‘’Evimin böyle olacağını rüyamda görsem inanmazdım, bize eviniz halen tamamlanmadı eksiklikleri tamamlanınca bilgi vereceğiz dediler, ama bugün bizlere sürpriz yaptılar, çok sevindim eşim rahatsızlıklarından dolayı çalışamıyordu, çok kötü bir durumda çocuklarımla yaşam sürüyordum, evimiz harabeydi evimizin yıkılıp yeniden yapılacağını biliyordum ama odaların güzel bir şekilde dizilerek bizlere sürpriz yapılmasından dolayı duygulandım. Beni yeni evime kavuşturan emeği geçen kim varsa Allah hepsinden razı olsun’’ ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ