USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

YENİDEN REFAH PARTİSİ SİVEREK İLÇE YÖNETİMİNDEN GAZETEMİZE ZİYARET

YENİDEN REFAH PARTİSİ SİVEREK  İLÇE YÖNETİMİNDEN GAZETEMİZE ZİYARET
28-06-2020 17:00

Siverek İlçesinde yerel basını güçlendirme ve desteklemek amacıyla Kentteki STK Üyeleri temsilcileri bay ve bayan vatandaşların yanı sıra kentte Siyasi parti Temsilcilerinin Gazetelerimize destek ziyaretleri devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi Siverek İlçe Başkanı Şaban Çulcu ve Yönetim kurulu üyeleri Gazetemizi ziyaret edip yerel basını güçlendirme noktasında destek sözü verdi. Başkan Çulcu İlçede zor şartlar altında iki gazetenin bulunduğunu işaret ederek bu gazetelerimize bir Siverekli olarak sahiplenmemiz gerektiğini ifade etti. Partimizin Tüm yurtta olduğu gibi her zaman ezilenden ve mağdur olanın yanında olduğunu belirtmek isterim. Kentimizin sorunlarını en iyi dile getiren zaman zaman eleştirilere maruz kalan Yerel basınımızı her zaman yanında olduğunu bununla beraber Siverek’te günlük yayınlanan Siverek İrfan ve Hedef Gazetelerimize Abone olarak maddi destek sözü veriyorum dedi.

Siverek Yerel Gazetelerimize destek vermek amacıyla Gazetemize ziyaretlerinden dolayı onurlandıran Yeniden Refah Partisi İlçe başkanı Şaban Çulcu ve Yönetim kurulu Üyelerine sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz..

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ