Ekonomi

30 bin 611 abonenin 48 milyon 6 bin lira borcu yapılandırıldı

borç yapılandırma kampanyası sonucunda, 30 binin üzerinde abone borç yükünden kurtuldu. Peki, bu kampanya kentin altyapı hizmetlerine nasıl katkı sağlayacak?

30 bin 611 abonenin 48 milyon 6 bin lira borcu yapılandırıldı
08-11-2023 08:54

Borç Yapılandırma Başarısı

DİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan yapılandırma programı kapsamında, gecikme faizi birikmiş ve borcunu yapılandırmak isteyen vatandaşlar için önemli bir fırsat sunuldu. 31 Ekim'de sona eren yapılandırma çalışmasından, toplam 30 bin 611 abone faydalandı ve 48 milyon 6 bin lira borç yapılandırıldı.

Yapılandırma Gelirlerinin Kullanımı

DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, yapılandırma sonucu tahsil edilen gelirlerin vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla içme suyu ve altyapı yatırımlarında kullanılacağını açıkladı. Bu sayede kent genelinde hizmet kalitesinin artırılması hedefleniyor.

Genel Müdürden Teşekkür Mesajı

Borçlarını ödeyen abonelere minnettarlığını dile getiren Tutşi, Diyarbakır'da içme suyu, arıtma tesisleri ve diğer hizmet alanlarındaki gelişmeleri hükümet yatırımlarına bağladı. Vatandaşların kaliteli ve sağlıklı içme suyuna erişimini ve sorunsuz altyapı hizmetlerini sağlamak için çalıştıklarını vurguladı.

Diyarbakır'ın altyapı ve içme suyu hizmetlerindeki ilerlemeler, bu tür yapılandırma programları sayesinde sürdürülebilir bir gelişme gösteriyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER