Sağlık

300 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde sona doğru

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi inşaatında sona gelinirken AK Parti heyeti hastanede incelemelerde bulundu. Peki, bu dev projede son durum ne?

300 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde sona doğru
24-10-2023 10:58

Adıyaman'da 300 Yataklı Hastane İnşaatında Sona Yaklaşıldı

AK Parti Heyetinden Hastane İnşaatına Ziyaret

Yapımı devam eden 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne AK Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu başta olmak üzere bir heyet ziyarette bulundu. Heyet, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç Dr. Mehmet Şirik ve firma yetkililerinden bilgi aldı.

Burası aslında bir sağlık kompleksi olmuş. Deprem nedeniyle tabi bütün alanlarda olduğu gibi sağlık alanında da bir duraksama oldu.

Milletvekili Alkayış'tan Açıklamalar

Milletvekili Mustafa Alkayış, hastane inşaatının önemine dikkat çekerek, "İnşallah çok kısa bir sürede Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanemiz Adıyaman’ımızın hizmetinde olacak. 300 yataklı inşallah süreçte bu yatağı arttırma imkanımızda var. Yılsonunda veya en geç Şubat ayı içerisinde bitirmeyi planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Adıyaman'ın Sağlıkta Yeni Dönemi

Alkayış, Adıyaman'ın sağlıkta hak ettiği yere geleceğini belirtti ve şunları söyledi: "Sağlık alanında hiçbir alanda uzman hekim eksikliği olmaması için Adıyaman’ımızın depremden sonra çok kısa sürede toparlanıp Adıyamanlı bütün hemşerilerimin sağlık hizmetlerinden en üst seviyede yararlana bilmesi için yoğun bir gayret gösteriyoruz. Adıyaman’ımız inşallah sağlık alanında hak ettiği yerde olacak diye düşünüyoruz."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER