Spor

A Milli Futbol Takımı, 628. Maçına Çıkıyor

EURO 2024 F Grubu'ndaki Kritik Mücadelede Türkiye ve Portekiz Karşı Karşıya

A Milli Futbol Takımı, 628. Maçına Çıkıyor
21-06-2024 15:01
ŞANLIURFA

Almanya'da Büyük Karşılaşma

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 F Grubu'ndaki ikinci maçında yarın Portekiz ile karşılaşacak. Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonada Türkiye, tarihindeki 628'inci müsabakaya çıkacak. Maç, BVB Dortmund Stadı'nda TSİ 19.00'da başlayacak. İlk maçında Gürcistan'ı 3-1 mağlup eden ay-yıldızlı ekip, Portekiz'i de yenerek grupta 2'de 2 yapmayı hedefliyor. Peki, Türkiye bu kritik maçı kazanabilecek mi?

Portekiz'in İlk Maç Başarısı

Portekiz de grubun ilk maçında Çekya'yı uzatma dakikalarında bulduğu golle 2-1 yenerek galibiyetle başlamıştı. İkinci maçlar öncesinde Türkiye, Portekiz'in averajla önünde lider durumda bulunuyor. Bu mücadele, gruptaki dengeleri nasıl değiştirecek? Gruptaki diğer maçta Gürcistan ile Çekya karşı karşıya gelecek ve bu mücadele TSİ 16.00'da Hamburg'da oynanacak.

Alman Hakem Felix Zwayer Sahada

Türkiye-Portekiz maçında, ev sahibi ülke Almanya'dan hakem Felix Zwayer düdük çalacak. Zwayer'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Stefan Lupp ve Marco Achmüller yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise İspanya Futbol Federasyonu'ndan Jesus Gil Manzano olacak. VAR görevini ise Alman Bastian Dankert üstlenecek. Hakemler, maçın gidişatını nasıl etkileyecek?

İrfan Can Kahveci Forma Giyemeyecek

A Milli Takım'da tedavisi süren İrfan Can Kahveci, bu maçta da forma giyemeyecek. İsmail Yüksek'in de bu mücadelede forma giymesi beklenmiyor. Hazırlıklarını tam kadro sürdüren Portekiz'de ise sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Eksiklikler, takımların performansını nasıl etkileyecek?

Kart Sınırındaki Oyuncular

Türkiye'de ve Portekiz'de maç öncesinde ikişer futbolcu, sarı kart ceza sınırında yer alıyor. İlk maçlarda sarı kartla uyarılan milli futbolcular Hakan Çalhanoğlu ve Abdülkerim Bardakcı ile Portekiz'den Rafael Leao ve Francisco Conceiçao, yarın da kart görmeleri halinde son grup müsabakasında cezalı duruma düşecek. Bu oyuncuların performansı, maçın sonucunu nasıl etkileyecek?

Taktik Savaşının Kazananı Kim Olacak?

Her iki takım da bu maça büyük bir önem veriyor. Türkiye'nin genç yetenekleri ve Portekiz'in deneyimli oyuncuları arasında geçecek bu mücadelede, taktik savaşının kazananı kim olacak? Almanya'da oynanacak bu kritik maç, EURO 2024'ün kaderini belirleyecek mi? Heyecanla beklenen bu karşılaşmada, futbolseverler unutulmaz anlara tanıklık edecek.A.A.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER