Gündem

Adalet Sarayı’nın ihalesi Aralık’ta yapılacak

adalet hizmetlerine modern bir yuva mı geliyor? AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan, adalet sarayı yapım işi ihalesinin ne zaman yapılacağını duyurdu.

 Adalet Sarayı’nın ihalesi Aralık’ta yapılacak
07-11-2023 12:26

Besni için Adalet Sarayı Müjdesi: İhale Tarihi Açıklandı

Besni Adalet Sarayı İhale Süreci

AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan, Besni Adalet Sarayı’nın yapım işi ihalesinin 7 Aralık 2023 tarihine kadar gerçekleştirileceğini açıkladı. Özellikle afet sonrası dönemde Adıyaman’da devam eden yatırımların hızını artıran hükümet, adli hizmetler noktasında da desteklerini sürdürüyor.

Modern Bir Adalet Sarayı

Özhan, yaptığı açıklamada Besni Adalet Sarayı’nın, Ali Erdemoğlu Mahallesi’nde 6 bin 246 metrekare alan üzerine inşa edileceğini belirtti. Saray, modern ve kullanışlı tasarımıyla Besni’nin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde dizayn edilmiş. Yeni adalet sarayının, Besni’ye yakışır bir yapı olacağına vurgu yapıldı.

İnşaatın Başlama Tarihi ve Temenniler

Yapılacak ihale sonrasında ilgili firma ile sözleşme imzalanacak ve yer teslimi yapılarak inşaat süreci başlayacak. Milletvekili Özhan, Besni Adalet Sarayı’nın yapımının Besni ve tüm hemşerileri için hayırlı olmasını diledi.

Adıyaman ve Besni için önemli bir adım olarak görülen bu gelişme, bölgede adli hizmetlerin kalitesini artıracak ve yargı erişimini kolaylaştıracak.

Adalet sarayının, bölge halkının yargıya erişimini kolaylaştırması ve adalet hizmetlerini daha hızlı ve etkin bir şekilde sunması bekleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER