Gündem

Adana’da Yaşayan Siverekli İş Adamından Anlamlı Davranış

Adana’da Yaşayan Siverekli İş Adamından Anlamlı Davranış
18-11-2019 19:15

çocuklar üşümesin kampanyasına bot ve pantolon göndererek destek sağladı Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde her yıl kış ayında başlatılan “ çocuklar üşümesin bot ve mont kampanyasına ilçe dışından destek gelmeye devam ediyor.

Her yıl ilçede görev yapan gazeteciler bazı dernekler ile Diyarbakır Siverek Derneğinin sürdürdüğü kampanyaya bu yılda yardım geleneğini bozmayan Diyarbakır Siverekliler Dernek Başkanı

Burhan Erol, Siverekli eğitimci şair Şefika Çetiner’in yansıra Adana İlinde yaşayan Siverekli iş adamı Enver Benzer Siverekli erkek çocuklar için 60 mont 40 pantolon göndererek destek sağladı.

Kampanyanın Siverek Sorumlusu gazeteci Şükrü Dolaş kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti” yaklaşık 4 yıldır her kış ayına girdiğimizde “çocuklar üşümesi” kampanyasını başlatıyoruz daha önce tespit ettiğimiz yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara mont ve bot sağlıyoruz.

Kampanyamız Aralık ayı sonuna kadar devam edecek bu güne kadar 200 çocuğa ulaştık. Hedefimiz 500 çocuğumuza ulaşmaktır, tüm insanların desteğini bekliyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER