Gündem

Adıyaman'da Deprem Sonrası İlk Konser: Buray Sahneye Çıktı

Depremin izlerini silen müzik: Buray, Adıyaman'da gençlere nasıl umut oldu?

Adıyaman'da Deprem Sonrası İlk Konser: Buray Sahneye Çıktı
14-05-2024 10:01
ADIYAMAN

Adıyaman'da 6 Şubat 2023 depremlerinin ardından düzenlenen ilk konserde, popüler sanatçı Buray, 19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Umut Kent'te sahne aldı. Adıyaman Valiliği ve Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlik, gençlerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Gençler İçin Moral Kaynağı: Buray Konseri

Depremin yaralarını sarmak ve gençlere moral vermek amacıyla düzenlenen konserde Buray, enerjik performansıyla gençleri coşturdu. Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tuıtdere, gençlere verilen önemi vurgulayarak, 19 Mayıs Gençlik Haftası'nı kutlamanın önemine dikkat çekti. Başkan Tuıtdere'nin konuşmasının ardından sahneye çıkan Buray, birbirinden güzel şarkılarıyla gençleri eğlendirdi.

Güvenliğin Ön Planda Tutulduğu Bir Etkinlik

Yaklaşık iki saat süren konser, Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı'nın yoğun güvenlik önlemleri altında gerçekleşti. Organizasyon, gençlerin güven içinde eğlenebilmeleri için titizlikle planlandı.

- Abdurrahman Tuıtdere, Adıyaman Belediye Başkanı  Bu konser, gençlere yönelik sosyal ve kültürel aktivitelerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi.  İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER