Gündem

Adıyaman'da Genç Çiftin Trajik Sonu: Kazada Hayatlarını Kaybettiler

Adıyaman'da yaşanan acı olayda, henüz üç aylık evli olan genç çift trafik kazasında hayatını kaybetti. Onların ardında ne kaldı ve bu tür kazaların önüne geçmek için neler yapılabilir?

Adıyaman'da Genç Çiftin Trajik Sonu: Kazada Hayatlarını Kaybettiler
13-05-2024 12:00
ADIYAMAN

Kaza Anında Yaşananlar

11 Mayıs 2024 günü Adıyaman-Kahta Karayolu Havalimanı Kavşağı'nda meydana gelen kaza, genç bir çiftin hayatını kararttı. Tevfik Alptekin'in kontrolündeki 02 AAP 476 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı. Derya Alptekin, olay yerinde hayatını kaybederken, Tevfik Alptekin ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Acı Son

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Tevfik Alptekin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç çiftin ölümü, aileleri ve yakın çevreleri başta olmak üzere tüm toplumda derin bir üzüntü yarattı.

Kazadan Geriye Kalanlar

Kaza sonucu hayatını kaybeden Derya ve Tevfik Alptekin çiftinin, geriye düğünlerinde çekilmiş hatıra fotoğrafları kaldı. Bu fotoğraflar, genç çiftin neşe dolu anlarını ve birlikte geçirdikleri kısa süreyi simgeliyor.

İlgili yetkililer, kazanın detaylarını ve nedenlerini araştırmak üzere bir soruşturma başlattı. Bu tür kazaların önüne geçmek için alınması gereken önlemler ve sürücülerin daha dikkatli olması gerektiği vurgulanıyor. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER