Yaşam

Adıyaman'da İl Protokolü Yeni Deprem Konutlarını İnceledi

Adıyaman'da yapımı devam eden kalıcı deprem konutları il protokolü tarafından incelendi. Peki bu yeni konutlar halka ne zaman teslim edilecek?

Adıyaman'da İl Protokolü Yeni Deprem Konutlarını İnceledi
04-11-2023 10:31

Adıyaman il protokolü, İndire mevkiinde yapımı devam eden kalıcı deprem konutlarında önemli bir inceleme turu gerçekleştirdi. Adıyaman Valisi Osman Varol, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Milletvekilleri İshak Şan, Hüseyin Özhan, Vali Yardımcısı Mehmet Tığlı ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Faysal Ergezen, alt yapı ihalesi gerçekleştirilen bu önemli projede son durumu yerinde gözlemledi.

İl Protokolünden Yerinde İnceleme

Protokol üyeleri, İndire (Zey) Bölgesinde Emlak Konut tarafından yapılmakta olan kalıcı deprem konutlarını ziyaret ederek, yüklenici firma yetkililerinden proje hakkında detaylı bilgiler aldı. Projede gelinen son nokta ve önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

16 Bin 433 Daire Ne Zaman Tamamlanacak?

2 Bin dönüm arazi üzerinde inşa edilen 826 blok, 16 bin 433 dairenin tamamlanıp hak sahiplerine biran önce teslim edilmesi için çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdürüldüğü vurgulandı. Ancak konutların ne zaman tamamlanacağı ve hak sahiplerine teslim edileceği konusunda net bir tarih verilmedi.

"Adıyaman için önemli bir proje olan bu kalıcı deprem konutları, bölgedeki vatandaşlarımız için büyük bir rahatlama sağlayacak. Projeyi bir an önce tamamlayıp, konutları hak sahiplerine teslim etmek için çalışmalarımızı hızlandırdık." - Adıyaman Valisi Osman Varol

İl protokolünün ziyareti sonrasında, projeyle ilgili çalışmaların daha da hız kazanması ve Adıyaman halkının merakla beklediği konutların bir an önce tamamlanması bekleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER