Gündem

Adıyaman'da Öğrenciler Gazze İçin Seferber Oldu

Adıyaman'daki lise öğrencileri ve öğretmenler, Gazze halkına destek olmak için nasıl bir adım attı?

Adıyaman'da Öğrenciler Gazze İçin Seferber Oldu
01-06-2024 13:00
ADIYAMAN

Yardım Kermesi Düzenlendi

Adıyaman'ın Besni ilçesinde bulunan Ali Erdemoğlu Fen Lisesi'nde öğrenciler ve öğretmenler, Gazze için yardım kermesi düzenleyerek destek olma kararı aldı. Kermes, okulun içerisinde gerçekleştirildi ve büyük bir katılım gösterildi.

El İşi Ürünler ve Yiyecekler Satışta

Öğrenciler ve öğretmenler, kermes için hazırladıkları el işi ürünlerini ve ev yapımı yiyecekleri satışa sundu. Bu ürünlerin satışından elde edilen gelirlerin tamamı, Gazze halkına yardım amacıyla kullanılacak.

Okul Müdüründen Açıklama

"Bu etkinlik, öğrencilerimizin sosyal sorumluluk bilincini geliştirmek ve uluslararası krizlere duyarlılık göstermelerini sağlamak amacıyla düzenlendi. Toplanan tüm gelir Gazze'ye gönderilecek." - Şükrü Karadeniz, Okul Müdürü

Toplumun Destek Verdiği Bir Girişim

Kermes, öğrenci ve öğretmenlerin yanı sıra yerel topluluk tarafından da desteklendi. Katılımcılar, Gazze halkına yardımcı olmak için bir araya geldi ve etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.

Sosyal Sorumluluk ve Eğitim

Ali Erdemoğlu Fen Lisesi tarafından düzenlenen bu etkinlik, öğrencilerin sosyal sorumluluk projelerine aktif katılımını teşvik etti ve onlara gerçek dünya sorunlarına çözüm bulma konusunda pratik yapma fırsatı sundu. AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER