Gündem

Adıyaman'da Partisinin Belediye Başkanlarını Ziyaret Etti

Ali Babacan, Adıyaman'da hangi konuları gündeme getirdi ve hangi mesajları verdi?

 Adıyaman'da Partisinin Belediye Başkanlarını Ziyaret Etti
02-08-2024 17:00
ADIYAMAN

Çelikhan ve Suvarlı Ziyaretleri

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Adıyaman'da partisinin ilçe ve belde belediyelerini ziyaret etti. Çelikhan Belediye Başkanı Mahmut Şahin'i makamında ziyaret eden Babacan, partililerle bir araya gelerek bölgedeki gelişmeleri değerlendirdi. Babacan, 31 Mart 2024'teki yerel seçimlerin ardından geçen dört aylık sürede Çelikhan ve Suvarlı beldelerinin layık olduğu yere gelmesi için çalışacaklarını vurguladı.

Parti İçi Eğitim ve Söylem Birliği

Babacan, partisinin yapılacak büyük kongresi sonrasında parti içi eğitime ağırlık vereceklerini belirtti. Türkiye genelinde DEVA Partisi teşkilatlarının hep beraber söylem birliği içerisinde çalışacağını ifade eden Babacan, partililere bu konuda güven verdi. "Türkiye genelinde DEVA Partisi teşkilatları hep beraber söylem birliği içerisinde çalışacak," dedi.

Tütün Üreticilerinin Sorunları

Çelikhan ilçesinde tütün üreticilerinin sorunlarını dinleyen Babacan, tütün üretiminin zorlaştığını ve üreticilerin yüksek vergiler ve yersiz denetimlerle baskı altına alındığını belirtti. Babacan, "Üreten, alın teriyle, bileğinin gücüyle üretim yapan herkesin desteklenmesi gerekirken maalesef tütün üretiminin gittikçe zorlaştığını, adeta engellenmeye çalışıldığını burada bizzat yerinde görmüş oldum," dedi.

"Üreten, alın teriyle, bileğinin gücüyle üretim yapan herkesin desteklenmesi gerekirken maalesef tütün üretiminin gittikçe zorlaştığını, adeta engellenmeye çalışıldığını burada bizzat yerinde görmüş oldum." - Ali Babacan

Enflasyon ve Çiftçi Destekleri

Enflasyonun düşürülmesi için özellikle çiftçiye destek verilmesi gerektiğini dile getiren Babacan, tarım eylem planlarını anlattı. "Çiftçimizin gübre maliyetinin yarısını devlet karşılamalı dedik. Biz iş başına gelince karşılayacağız dedik. Yem maliyetinin yarısını devlet karşılamalı dedik. Çiftçimiz eğer mazot tüketiyorsa bu mazottan vergi alınmamalı, çiftçimizin mazot içindeki ödediği vergi mutlaka aynen iade edilmelidir," diye konuştu.

Suvarlı Beldesi Ziyareti ve Esnafla Buluşma

Babacan, daha sonra Besni ilçesine bağlı Suvarlı Belde Belediye Başkanı Haydar Sert'i makamında ziyaret etti. Burada da partililerle buluşan Babacan, bölgedeki sorunları ve çözüm önerilerini değerlendirdi. Ayrıca esnaf ziyaretinde bulunan Babacan, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi ve halkın taleplerini dinledi.

Hedefler ve Gelecek Planları

Babacan, DEVA Partisi olarak bölgedeki sorunları çözmek için kararlı adımlar atacaklarını ve halkın yanında olmaya devam edeceklerini belirtti. "Amacımız, halkın sorunlarına çözüm bulmak ve onları mutlu etmektir," dedi. Partililerle yaptığı görüşmelerde, bölgenin kalkınması için gerekli adımları atacaklarını ve halkın beklentilerini karşılayacaklarını ifade etti. AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER