Gündem

Adıyaman'da Tadilat Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Depremlerin Ardından Adıyaman'ın Yeniden İnşası Sürüyor

Adıyaman'da Tadilat Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor
17-02-2024 10:47
ADIYAMAN

Yollar Yenileniyor, Kaldırımlar Güvenli Hale Getiriliyor

6 Şubat 2023'teki depremlerin ve zamanla oluşan zararların ardından Adıyaman Belediyesi, şehir genelinde tadilat çalışmalarını hızlandırdı. Yapılan çalışmalarda öncelik, yaya ve araç trafiğinin güvenliğine veriliyor. Yıpranan yollar freze edilerek asfaltlanıyor ve yama çalışmaları yapılırken, kaldırımlarda da düzenleme ve yenileme işlemleri gerçekleştiriliyor.

Belediye Başkanı Kılınç: Adıyaman Sevdamız İçin Çalışıyoruz

“Adıyaman Belediye başkanı olmadan önce de olduktan sonra da Adıyaman benim için bir sevdaydı ve bu sevdam için gece gündüz demeden çalışmaya gayret gösterdim. 6 Şubat’ta yaşadığımız asrın felaketi, Adıyaman’ımız için çok büyük yıkımlara ve tahribatlara sebep oldu. Bu tahribatları ortadan kaldırmak adına tüm müdürlüklerimizle iş birliği içerisinde aralıksız şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Adıyaman’ımızın en kısa sürede ayağa kalkması ve eski güzel günlerine dönmesi tek temennimizdir”

Toplumun Destek ve İlgi Beklentisi

Adıyamanlılar, belediyenin gösterdiği çabalardan memnun olsalar da, yeniden inşa sürecinde toplumun desteğine ihtiyaç olduğunu belirtiyorlar. Tadilat çalışmalarının hızlanmasıyla birlikte, şehirdeki yaşam kalitesinin artması bekleniyor. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER